Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία 82χρονου από την ανιψιά του

Δολοφονία

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των στοιχείων, ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε με μεγάλη βαρβαρότητα από τρία άτομα τα οποία είχε πληρώσει η ανιψιά του.

Υπόθεση για «γερά νεύρα» φαίνεται πως «βλέπει» το φως της δημοσιότητας έπειτα από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για τη στυγερή δολοφονία (24 μαχαιριές στο λαιμό) ενός 82χρονου στον Αποκορώνα της Κρήτης πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση των στοιχείων, ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε με μεγάλη βαρβαρότητα από τρία άτομα τα οποία είχε πληρώσει η ανιψιά του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ… «Ύστερα από την αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομικά έρευνα και προανάκριση, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι, τρείς ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 67 και 51 ετών και μία 55χρονη ημεδαπή, είχαν συμμετοχή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε γίνει την 18/19-10-2009 σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκόρωνα.

Ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού. Αναζητείται ακόμη ένας δράστης του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

email
Πηγή άρθρου: skai.gr