Η εμπόλεμη ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα

Eπεισόδια στον Αγ.Παντελεήμονα

Eπεισόδια στον Αγ.Παντελεήμονα

Για μια ακόμη φορά  η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα  μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη, μετά την απόπειρα δολοδονίας ενός ιδιοκτήτη κουρείου στην Μιχαήλ Βόδα.

Οι  κάτοικοι πραγματοποιούν συνέχεια συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κα μάλιστα χθες βράδυ,  ένας αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Αγίου Μελετίου. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε νοσοκομείο.Σύμφωνα με μαρτυρίες ομάδα ατόμων  έσπασε βιτρίνες, εξοπλισμούς μαγαζιών, ενώ στη  συνεχεία άφησαν πίσω τους βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα πολλοί να ξεκινήσουν πλιάτσικο μέσα στα κατεστραμμένα μαγαζιά. Μετά τις καταστροφές ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και μάλιστα προχώρησαν σε 12 προσαγωγές ατόμων.

Κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στις 21:00 στην οδό Αγ. Μελετίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αυξημένη εγκληματικότητα στην περιοχή που τους έχει κάνει να ζουν μία καθημερινότητα τρόμου. Σύμφωνα με τους ίδιους φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους ενώ δεν αισθάνονται ασφαλείς ούτε ακόμη και όταν κάθονται κλειδωμένοι μέσα σε αυτά.

Η κατάσταση στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, ειδικά και μετά το τελευταίο περιστατικό με τον κουρέα που δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπούς, είναι πλέον εκτός ελέγχου και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί.

email
Πηγή άρθρου: briefingnews.gr