Η εταιρεία προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» στο νησί μας για τριήμερο σεμινάριο

Η εταιρεία προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» στο νησί μας

Η εταιρεία προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» στο νησί μας

Συνέντευξη τύπου έδωσαν πριν λίγο στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» τα μέλη του προγράμματος ARTABILITY της εταιρείας προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ», Ε. Ροδίτη και Τζ. Κόκλα, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Παιδείας Ευάγγελου Κεκάτου.

Η εταιρεία προστασίας σπαστικών «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ», υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού της Π.Ι.Ν., τις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς – Ιθάκης, τη Δ/νση Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς – Ιθάκης και τη Δ/νση Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς –Ιθάκης διοργανώνει τριήμερο καλλιτεχνικό βιωματικό σεμινάριο για άτομα με και χωρίς αναπηρία με τίτλο «Τέσσερις τέχνες, ένα όνειρο», από σήμερα, Παρασκευή 04/03/2016 μέχρι και την Κυριακή 06/03/2016. Την Κυριακή το απόγευμα, στις 19:00 θα δοθεί και παράσταση με τίτλο «Ο Κουάτ και τα αδέλφια του», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Κεκάτος καλωσόρισε τις κυρίες Ροδίτη και Κόκλα και τις ευχαρίστησε για το γεγονός ότι βρέθηκαν  στην Κεφαλονιά και μέσω του σεμιναρίου και της παράστασης θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος να καταλάβει με ποιο τρόπο η τέχνη θεραπεύει και τα κάνει όλα πιο όμορφα.

Η κα Ε. Ροδίτη έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο της εταιρείας και του προγράμματος ARTABILITY και επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι που υπάρχει καλή συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κα Τζ. Κόκλα, εστιάζοντας στην παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή το απόγευμα και την πολύτιμη βοήθεια του Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, κ. Δ. Πυλαρινού, αλλά και της Κ. Ε.ΔΗ.ΚΕ. για την παραχώρηση του Θεάτρου. Τέλος κάλεσε όλους να δώσουν το παρόν στην παράσταση και να δουν ζωντανά πόσα πράγματα μπορούν να πετύχουν τα παιδιά μέσα από τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων και τη συμμετοχής τους στο πρόγραμμα ARTABILITY.

Πληροφορίες: τηλ. 210-9622290, [email protected], www.artability.gr