Οι γυναίκες “ελέγχουν” τα κινητά των αντρών

Οι γυναίκες “ελέγχουν” τα κινητά των αντρών

Οι γυναίκες “ελέγχουν” τα κινητά των αντρών.

Η “παρακολούθηση” των αντρών είναι must για τις γυναίκες. Έτσι τουλάχιστον μπορεί να εξηγηθεί ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των γυναικών θεωρούν ότι το να κοιτάξουν τα μηνύματα στο κινητό ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συντρόφου τους για να ελέγξουν αν τις απατά ή όχι, είναι φυσιολογικό.

Το 37% των γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα γνωριμιώνOurTime παραδέχτηκαν ότι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό να κοιτάξουν κρυφά το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή του συζύγου ή του φίλου τους για να διαπιστώσουν αν κάνουν ζαβολιές με άλλες γυναίκες ή όχι.

Βέβαια, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις. Το ίδιο κάνουν και οι άντρες σε ποσοστό 29%, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με την έρευνα, είναι μεν πιο πιστές από τους άντρες, αλλά και πιο καχύποπτεςκαι φαίνεται να πιστεύουν πως η «παρακολούθηση» είναι ο μόνος τρόπος για να έχουν «ήσυχο» το μυαλό τους.

Οι νεότερες ηλικίες ήταν πιο επιρρεπείς στην «παρακολούθηση» με το ποσοστό στις ηλικίες από 18 έως 34 ετών να φτάνει το 36% ενώ στις ηλικίες άνω των 55 το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 26%.

Πηγή άρθρου: nooz.gr