«Η ζωή μου θα τελειώσει αν βρουν τα οστά του Μπεν»

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991, με τη μητέρα του Κέρι Νιντμαν να υποστηρίζει από την αρχή έως τώρα, πως ο γιος της είναι θύμα απαγωγής και ζει.

Στην Κω βρίσκεται από την Πέμπτη ομάδα αξιωματούχων της βρετανικής αστυνομίας για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν Νίντχαμ από το Σέφιλντ της Αγγλίας, ο οποίος χάθηκε το 1991 στο ελληνικό νησί.

Την Παρασκευή, αστυνομικοί και ειδικοί από Βρετάνια και Ελλάδα άρχισαν να σκάβουν σε ένα ύψωμα στο νησί, στο οποίο πιθανολογείται ότι μπορεί  -κατά λάθος- να θάφτηκε ο Μπεν. Σύμφωνα με πόρισμα, ο Μπεν ενδέχεται να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και έπειτα να καταπλακώθηκε από χώμα και δομικά υλικά.

Η Κέρρυ Νίντχαμ, μητέρα του παιδιού, έδωσε μάχη για να εξασφαλίσει άδεια εκσκαφής, παρότι η ίδια πιστεύει ότι ο γιος της έχει απαχθεί και βρίσκεται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, η 41χρονη Kerry Needham δήλωσε ότι η ζωή της θα τελειώσει αν οι αρχές εντοπίσουν τα οστά του γιου της.

«Αν βρουν το σώμα του Μπεν εγώ τελείωσα. Δεν θέλω να μάθω ότι βρήκαν τα κόκαλα του γιου μου. Θέλω να μάθω ότι είναι ζωντανός, υγιείς και ευτυχισμένος» είπε η Needham.

«Έχω ζήσει όλη μου τη ζωή πιστεύοντας πως κάποια μέρα θα ξαναδώ τον Μπεν. Επί 20 χρόνια έχω ψάξει παντού για να τον βρω», πρόσθεσε.

email
Πηγή άρθρου: protothema.gr