Ινδός βρήκε το σπίτι του, μετά από 25 χρόνια, μέσω Google Earth

Ο Sanroo Brierly

Ο Sanroo Brierly.(Πηγή φώτο:gizmodo.com.au)

Σύμφωνα με την The Indian Express, το 1987, ο πεντάχρονος τότε ζητιάνος Sanroo Brierly μαζί με τον αδερφό του, αποκοιμήθηκαν στο τραίνο με αποτέλεσμα να διασχίσουν εν αγνοία τους την Ινδία και να βρεθούν πάρα πολύ μακριά από το σπίτι τους.

Οι πληροφορίες για το τι συνέβη ύστερα από την αποβίβαση των 2 παιδιών, από το τραίνο είναι λιγοστές, αλλά φαίνεται πως τα 2 μικρά αγόρια αντιμετώπισαν τεράστιες δυσκολίες ψάχνοντας το σπίτι τους.

Ο αδερφός του Sanroo απεβίωσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ ο ίδιος υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αυστραλών.

Αφού έφτασε στην άλλη άκρη του ωκεανού, το παιδί κατόρθωσε να τελειώσει το πανεπιστήμιο της Καμπέρα, ενώ τώρα έχει ανοίξει το δικό μαγαζί στην Τασμανία.

Παρολ’ αύτα ο ίδιος δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει για τη βιολογική του οικογένεια. Πριν 10 χρόνια ο νεαρός Ινδός, άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα για την εύρεση του παλιού του σπιτιού, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Τελικά αποφάσισε να “ρίξει” και μια ματιά στο Google Earth ώσπου τελικά κατάφερε να βρει τις ρίζες του, χάριν σε αχνές αναμνήσεις που είχε διατηρήσει ο ίδιος.

Το επόμενο βήμα, μετά την εύρεση, ήταν κι η συνάντηση με τα μέλη της οικογενείας του. Έτσι, πριν έναν περίπου μήνα, ο Brierly επανασυνδέθηκε με τα άλλοτε οικεία άτομά του.

Ο ίδιος δήλωσε πως υπήρχαν δυσκολίες επικοινωνίας καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πλήρως τα Ινδικά, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Τέλος, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να κάνει ταινία την απίστευτη ιστορία του.

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr