Ύποπτη έξαρση γάμων Ελληνίδων με Πακιστανούς

Πακιστανός γαμπρός

Πακιστανός γαμπρός.(Πηγή φώτο:its4photography.blogspot.com)

Οι μεικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων πολιτών και αλλοδαπών είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται από την είσοδο του πρώτου μεταναστευτικού κύματος στην Ελλάδα, στα πρώτα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ο λόγος για να γίνει ένας τέτοιος είναι συνήθως ο έρωτας ή το χρήμα ή και τα δύο.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει το πρώτο ούτε το δεύτερο.

Αυτό όμως που σίγουρα είναι παράνομο είναι όταν ο γάμος ενέχει το χρήμα ως κίνητρο για τον έναν εκ των δύο και την πολιτογράφηση ή την πράσινη κάρτα για τον άλλο.

Τότε μιλάμε φυσικά για λευκό γάμο και από τέτοιους είχαμε πολλούς.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αν ανατρέξει κανείς στα κοινωνικά εφημερίδων που δημοσιεύουν αναγγελίες γάμων, όπως π.χ. η Καθημερινή,διαπιστώνει ότι τον τελευταίο χρόνο σχεδόν καθημερινά αναγγέλλονται δύο έως τέσσερις γάμοι Ελληνίδων με Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και άλλους Ασιάτες.
Αυτό δε παρατηρείται στις περισσότερες περιπτώσεις σε περιοχές των Δυτικών Προαστίων.

Εμείς, μέσω μίας συνδρομής στην ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής», κάναμε μία δειγματοληπτική έρευνα και επιβεβαιώσαμε την μαρτυρία του αναγνώστη μας.
Μέσα στον τελευταίο χρόνο πρέπει να πραγματοποιήθηκαν πάνω από 700 γάμοι μεταξύ κυρίως Πακιστανών με Ελληνίδες, ενώ οι περιοχές που λαμβάνουν χώρα αυτοί συνήθως είναι τα Λιόσια, το Ζεφύρι, οι Άγιοι Ανάργυροι, η Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι.

Καλό θα ήταν λοιπόν αυτό να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., της ελληνικής Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς το πράγμα φωνάζει ότι πρόκειται για στημένους γάμους και για κύκλωμα, στο οποίο, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντες κακών, συμμετέχουν και πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πηγή άρθρου: dexios.gr