«Καλή επιτυχία» από τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. στους Επτανήσιους υποψήφιους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σπύρος-Σπύρου

ΣπύροςΣπύρου

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη στους υποψηφίους, μαθήτριες και μαθητές:

«Θέλω, μέσα από τη καρδιά μου, να ευχηθώ σε όλους, μαθήτριες και μαθητές – υποψήφιες και υποψήφιους από τα Ιόνια Νησιά καλή επιτυχία.

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη και κομβικής σημασίας περίοδο της ζωής, αντιμετωπίζοντας την πρώτη και σοβαρή πρόκληση, από το αποτέλεσμα της οποίας, θα προσδιορισθεί, σε μεγάλο βαθμό, η επαγγελματική σας εξέλιξη και αποκατάσταση και θα προσδιορισθεί το μέλλον σας.

Υπ’ αυτή την έννοια, οφείλετε αυτές τις ημέρες να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχετε θέσει, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε αυτή τη διαδικασία με τη μέγιστη νηφαλιότητα. Οι γονείς σας και οι δάσκαλοί σας, είμαι απολύτως πεπεισμένος, ότι σας συμπαραστέκονται και υποστηρίζουν την προσπάθειά σας. Άρα έχετε ισχυρούς συμμάχους σε αυτόν τον αγώνα που καλείστε να δώσετε.

Πέρα όμως από το όποιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο σύγχρονο κόσμο μας, ο αγώνας για μάθηση και γνώση είναι διαρκής και καθημερινός. Τώρα πια μπαίνετε στο στίβο της ζωής και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συνεχώς, από εδώ και μπρος, θα έχετε να αντιμετωπίσεπΑτε προκλήσεις, φιλοδοξίες, και δυνατότητες να αποκτήσετε εμπειρίες και εφόδια για να κτίσετε το μέλλον σας».

Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam