Κίνημα Καμπάνας: Aπόψε διαμαρτυρία – Αύριο σκάκι & Ρεμπέτικα

Πανό στην Πλατεία Καμπάνας

Πανό στην Πλατεία Καμπάνας

Στο πλαίσιο του Αυτό-οργανωμένου Φεστιβάλ Πλατείας Καμπάνας «Καμπάν(ι)α του Λαού» που στοχεύει στην αποτροπή του κλεισίματος του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο δίνει εργασία σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, οι εκδηλώσεις της Τρίτης 4 Ιούνη 2013 περιλαμβάνουν:

6:30-9:00μμ Σκακιστικό απόγευμα: οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους με μια παρτίδα σκάκι στο όμορφο περιβάλλον του Καφενείου, ενώ τα παιδιά θα μυηθούν στο σκάκι με ένα εισαγωγικό μάθημα. Στο χώρο θα υπάρχουν διαθέσιμες σκακιέρες, αλλά και οι δικές σας είναι ευπρόσδεκτες. Συντονιστής: Γιώργος Ατζελίδης

9:00μμ Ρεμπέτικη βραδιά με τον Γαβρίλη Σιμωτά, την Ευαγγελία Σκιαδαρέση και το Μάκη Σκλαβουνάκη σε ανανεωμένο πρόγραμμα!

Τη ρεμπέτικη βραδιά θα συνοδεύσουν γεύσεις από τη Συλλογική Κουζίνα που συντονίζει το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο (www.e-traverso.gr). Έτσι, η συνεισφορά σας σε μεζέδες και άλλες νοστιμιές είναι ευπρόσδεκτη, καθώς θα μοιραστούμε το φαγητό που θα φέρουμε

ΑΠΟΨΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ όλοι πρέπει να βρισκόμαστε για ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της Καμπάνας (Θέατρο Κέφαλος, 6:30μμ).

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Αφίσσα

Για συνεχή ενημέρωση: https://www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas [at] gmail [dot] com

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

email