Η καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά

Σεισμός στην Κεφαλονιά

Σεισμός στην Κεφαλονιά

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, η Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση σε απευθείας σύνδεση με τον ΖΕΥΣ ΤV, με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, του πολιτιστικού συλλόγου Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ και του συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου, διοργανώνει Τηλεμαραθώνιο Αλληλεγγύης, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, τροφίμων και άλλων αγαθών για να στηρίξουμε τα αδέλφια μας στην Κεφαλονιά, που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Το συντονισμό και την παρουσίαση θα κάνει ο Μπάμπης Κουλούρας

Τα τρόφιμα και τα λοιπά αγαθά θα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα 17/2 έως και την Τετάρτη 19/2 στην αίθουσα του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, στο ισόγειο του Δημαρχείου Σύρου – Ερμούπολης και στην αίθουσα του 1ου Συστήματος Προσκόπων, στο σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ κατά τις ώρες 11.00 έως 13.00 το μεσημέρι και 17.00 έως 19.00 το απόγευμα, ενώ στα σούπερ μάρκετ και στ’ άλλα καταστήματα θα υπάρχουν καλάθια με ειδική αναφορά στην Κεφαλονιά.

Όσα χρήματα, τρόφιμα και άλλα αγαθά συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν και θα παραδοθούν από την επιτροπή των υποστηρικτών του Τηλεμαραθωνίου, στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς με την ευγενική χορηγία της ΒLUΕ STAR FERRIES και της IONIAN LINES.

Χρήματα μπορούν να κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό 469/515131-78 της Εθνικής Τράπεζας στη Σύρο, κατά τις ώρες λειτουργίας της. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγορασθούν προϊόντα για τους σεισμόπληκτους από την τοπική μας αγορά.

Η καρδιά μας χτυπά στην Κεφαλονιά

ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Φεβρουαρίου

Ας φανερώσουμε για άλλη μια φορά τη δύναμη της ψυχής μας κι ας δείξουμε στ’ αδέλφια μας ότι είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι Έλληνες μόνο ενωμένοι κι όταν νοιαστήκαμε ο ένας για τον άλλον κατορθώσαμε όλα μας τα σπουδαία.

email
Πηγή άρθρου: cyclades24.gr