Οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας τίμησαν τη μνήμη του Σπ. Μπεκατώρου

Μνημόσυνο Σπ. Μπεκατώρου

Μνημόσυνο Σπ. Μπεκατώρου

Με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότης Αθηνών και τη συμμετοχή των Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Κηφισιάς τελέσθηκαν, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά τα ιερά μνημόσυνα ,του αείμνηστου Σπύρου Τάση Μπεκατώρου και του Μακαριστού Νύσσης Ελευθερίου, εκ Κεφαλληνιάς καταγόμενων.

Μετά την θεία λειτουργία για τους εκλιπόντας ομίλησε με θερμά λόγια ο Κεφαλλονίτης προϊστάμενος του Προσκυνήματος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, ο οποίος μετέφερε στις οικογένειες τα συλλυπητήρια και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης μας Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνος.

Παρευρέθησαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι Κεφαλλονίτες που ήρθαν να τιμήσουν τη μνήμη των ευγενών και άξιων τέκνων της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η βουλευτής κα Βούλτεψη, ο πρώην βουλευτής κ. Μπενετάτος, ο τ. Νομάρχης κ. Λευκαδίτης, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Σαβαόγλου, η πολιτευτής κα Λουκέρη, οι Πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Αθηνών κ. Βαλλιανάτος, Πειραιαώς κ. Σπαθής και Κηφισιάς κ. Κεκάτος, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Μεταξάς, Αποστολόπουλος, Μποροβάς, ο δημοσιογράφος κ. Γιανόπουλος, ο καλλιτέχνης κ. Κακής Κωνσταντινάτος.

Φυσικά, τα βλέμματα έκλεψε η αγαπητή μας παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, κόρη του αείμνηστου Σπύρου που εντυπωσίασε με τη καλοσύνη της και μας ευχαρίστησε, που παρά το τσουχτερό κρύο, τιμήσαμε τη μνήμη του πατέρα της.

Το ΔΣ της Αδελφότητας Αθηνών

email