Κεφαλονιά: Βρήκαν ζωντανό το σκυλί που έσερνε η ιδιοκτήτρια του με το Ι.Χ.

Weimaraner - Σκύλος

Weimaraner – Σκύλος

Καταγγελία στο Α.Τ. Αργοστολίου στην Κεφαλονιά κατέθεσε το πρωί ο Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς». Περίοικοι είδαν σήμερα μια γυναίκα οδηγό να σέρνει με το πορτοκαλί όχημα της (Citroen Saxo) ένα σκυλί.

Συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τον κατέθεσαν στην Αστυνομία και ενημέρωσαν και το φιλοζωικό σωματείο. Ο αστυνομικός διευθυντής Κεφαλονιάς Γρηγόρης Γκίνας εξήγησε στον κ. Καππάτο – όταν πήγε να καταθέσει την καταγγελία – πως ότι η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου οχήματος πήρε κλαίγοντας την Αστυνομία και μίλησε μαζί του. Τον ρώτησε μάλιστα αν έχουν βρει το σκυλί της, που το έχασε, επειδή πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η Εισαγγελία έχει δώσει εντολή για να συλληφθεί η γυναίκα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένουμε το αν η ΕΛ.ΑΣ. τελικά θα την συλλάβει σήμερα. Σύμφωνα με το κ. Καππάτο οι αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι έσερνε το σκυλί από το Ξενία μέχρι και το Φανάρι και στην άσφαλτο υπάρχουν τα σημάδια από το αίμα του ζώου, μάλιστα φωτογραφίες από τον δρόμο τράβηξε η Μαρίνα Μασσάδο πρόεδρος του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ 

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αργοστολίου εντόπισαν πριν από λίγο το σκυλί, που σήμερα το πρωί, το είδαν η ιδιοκτήτρια του να το σέρνει με το αυτοκίνητο της. Ο Διονύσης Καππάτος γραμματέας του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς» εξήγησε στο www.zoosos.gr πως το σκυλί μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται με πληγές στο σώμα του στο κτηνιατρείο της Σπυριδούλας Βαβάση.

Η ιδιοκτήτρια του ζώου αναζητείται

email
Πηγή άρθρου: zoosos.gr