Κείμενο στήριξης του ΤΕΙ στην Κεφαλλονιά

Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο-ΤΕΙ

Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο-ΤΕΙ

Έγινε και αυτό!

Καταργούνται τα γνωστικά αντικείμενα και μαζί τα Τμήματα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας& Τροφίμων και Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά…

Δεν μεταφέρονται, ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

Μαζί τους κλείνουν και οι πόρτες ενός Ιδρύματος το οποίο ήταν ανοιχτό στην κοινωνία της Κεφαλονιάς. Ένα ίδρυμα του οποίου η διοίκηση, οι καθηγητές και οι φοιτητές ήταν πάντα πρόθυμοι να στηρίξουν νέες ιδέες, να επιμορφώσουν τους πολίτες και να συνδράμουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Ίσως γι’ αυτό το κλείνουν…

Ίσως η κοινωνία μας, η κυβέρνηση και η υφιστάμενη πολιτική κατάσταση να μην χρειάζεται τα πτυχία των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της δημόσιας εκπαίδευσης, παρά μόνο αυτά των ιδιωτικών σχολών, των «αγορασμένων» δημοσιογράφων και των φερέφωνων.

Ίσως η κοινωνία μας, η κυβέρνηση και η υφιστάμενη πολιτική κατάσταση να μην χρειάζεται την Βιολογική Γεωργία γιατί πάει κόντρα στον έλεγχο των καλλιεργειών και της τροφής μας.

Ουσιαστικά δεν μεταφέρουν τα τμήματα, τα ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

Εμείς οφείλουμε και είμαστε ενάντιοι σε κάθε τέτοια κίνηση που ΚΛΕΙΝΕΙ τις πόρτες στην εκπαίδευση, στα όνειρα και την ελευθερία των πολιτών.

Απαιτούμε την παραμονή των τμημάτων Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων και Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Κεφαλονιά και βροντοφωνάζουμε μαζί με όλους «ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ»!