«Μαθήματα Ζωής» – Βασικοί στόχοι – Πληροφορίες

«Μαθήματα Ζωής»

«Μαθήματα Ζωής»

Θα θέλαμε να σας συστηθούμε και να μας γνωρίσετε.

Ονομαζόμαστε “Μαθήματα Ζωής” και είμαστε μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Τα “Μαθήματα Ζωής” έχουν έναν φιλόδοξο σκοπό. Να αποστιγματίσουν το πένθος και την απώλεια. Να θυμίσουν στον κόσμο πόσο ζωτικής σημασίας είναι το να εκφράζουμε -ενήλικες και παιδιά – το πένθος μας, και πόσο καταστροφικό και επικίνδυνο είναι όταν δεν το κάνουμε. Και να τονίσουμε ότι η απώλεια έχει πολλές μορφές και όχι μόνο το θάνατο.

Το όνομα μας, «Μαθήματα Ζωής», είναι εμπνευσμένο από ομώνυμο βιβλίο της Elisabeth Kubler Ross & του David Kessler. Οι δύο αυτοί άνθρωποι αφιέρωσαν τη ζωή τους και το έργο τους σε θέματα που αφορούν το πένθος και την απώλεια. Όπως γράφει και η ίδια η Kubler-Ross, στο οπισθόφυλλο του βιβλίου «Μαθήματα Ζωής» : «Τα μαθήματα αυτά είναι οι ύστατες αλήθειες γύρω από τη ζωή μας• είναι τα μυστικά της ίδιας της ζωής. Θέλησα να γράψω ένα ακόμη βιβλίο, όχι για το θάνατο και την πορεία προς αυτόν, αλλά για τη ζωή και τις διαδρομές της.»

Και εμείς με τη σειρά μας, στα «Μαθήματα Ζωής», υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να για να βοηθήσουμε τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενηλίκους που αντιμετωπίζουν απώλειες στη ζωή τους παρέχοντάς τους, τα κατάλληλα εργαλεία  ώστε να βοηθηθούν αποτελεσματικά

Προς το παρόν θα μας βρείτε εδώ: 

https://www.facebook.com/mathimata.zois

(αντιγράψτε τον παραπάνω σύνδεσμο και στηρίξτε το έργο μας. Και ένα like ΑΡΚΕΙ.)

Η ιστοσελίδα μας είναι: www.lifelessons.gr

Όσοι θέλετε να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια, τις ημερίδες και την
πορεία των “Μαθημάτων Ζωής” στείλτε ένα email εγγραφής εδώ: mathimata_zois [at] yahoo [dot] gr

Όλες οι δράσεις μας (σεμινάρια σε κέντρα απεξάρτησης, σχολεία, σχολές, νοσοκομεία συλλόγους κ.ο.κ ) είναι δωρεάν και δεν υπάρχει καμία φανερή ή κρυφή χρέωση.

email