Μονοπώλιο της AEGEAN στο Ιόνιο – Αντιδρούν οι Ζακυνθινοί

Η Aegean

Η Aegean

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τη διοίκηση της Olympic Air θα έχουν τη Δευτέρα και ώρα 11 το πρωί στα Σπάτα, οι φορείς της Ζακύνθου (Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Δήμος, κ.λ.π.). Το ραντεβού κλείστηκε με πρωτοβουλία της εταιρείας.

Σήμερα το μεσημέρι οι τοπικοί παράγοντες θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ούτως ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους και να προκύψει μία κοινή πρόταση, η οποία θα τεθεί στη διοίκηση της εταιρείας.

Είναι βέβαιο ότι οι εκπρόσωποί μας θα ζητήσουν περισσότερα δρομολόγια και πιο φθηνά εισιτήρια, όμως ένα τέτοιο αίτημα είναι από δύσκολο έως απίθανο να πραγματοποιηθεί, δεδομένου ότι οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν δεν επιτρέπουν στις εταιρείες «μεγάλα ανοίγματα». Εξάλλου, η εξαγορά της Olympic Air από την Aegean, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η… πρόσκληση

Στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση της Olympic Air με χαρά σας προσκαλούν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 11 σε συνάντηση για να συζητηθούν θέματα, που αφορούν στην εξυπηρέτηση των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας που η εταιρεία έχει στη δραστηριότητά της. Σκοπός είναι η ανταλλαγή απόψεων για πιθανές ενέργειες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω βελτίωση της κίνησης, αλλά και η ενημέρωσή σας σχετικά με τα οφέλη και τις περαιτέρω δυνατότητες που προκύπτουν για τις γραμμές μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Aegean. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Olympic Air, στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών, κτήριο 57, Σπάτα Αττικής».

email
Πηγή άρθρου: imerazante.gr