Σύλλογος Ναυτικών Κεφαλονιάς: Απελπισία, αγανάκτηση, οργή

Συλλόγος Ναυτικών Κεφαλλονιάς

Συλλόγος Ναυτικών Κεφαλλονιάς

Απελπισία, αγανάκτηση, οργή έχει προκαλέσει στους συνταξιούχους ναυτικούς του Νομού μας το αλαλούμ, η διάλυση, η εγκατάλειψη που επικρατεί στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία από υπηρεσία σε υπηρεσία, στην προσπάθεια τους να βρουν γιατρό συμβεβλημένο με τον περίφημο ΕΟΠΥΥ.

Κατάσταση που χειροτερεύει καθώς γιατροί κάποιων ειδικοτήτων δεν υπάρχουν ούτε στο Νοσοκομείο, ούτε ο Οίκος Ναύτη επιστρέφει μέρος έστω των χρημάτων που θα απαιτήσει ο μη συμβεβλημένος γιατρός, π.χ. οφθαλμίατρος.

«Ντροπή» χαρακτηρίζουν την κατάσταση οι ταλαιπωρούμενοι συνάδελφοι, λέξη όμως άγνωστη στις σημερινές κάθε είδους ηγεσίες, υπηρεσίες, λειτουργούς και λειτουργήματα.

Κυρία Βουλευτή, κύριε Αντιπεριφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε

πρέπει να αντιλήφθητε και αρμοδίως να μεταφέρετε όπου χρειάζεται πως η γαϊδουρινή έως τώρα υπομονή των μονίμων θυμάτων των επιλογών ολόκληρου του «συνταγματικού τόξου» έχει εξαντληθεί, δεν θα ανεχτεί χωρίς αντίδραση να βέλη αυτού του εσχάτως επινοηθέντος «τόξου» να στοχεύουν και να πλήττουν αν όχι επιλεκτικά, πάντως πρώτους – πρώτους τους ναυτικούς.

Τα ευφυολογήματα , οι σαπουνόφουσκες, οι κορώνες, οι κοκορομαχίες του εκτός πραγματικότητας πολιτικό – δημοσιογραφικού συμπλέγματος πείθουν ολοένα και λιγότερους. Όλοι μαζί φροντίστε να κάνετε κάτι, πριν οι θεωρούμενες πρόσκαιρες «φούσκες» γίνουν μόνιμες πληγές.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

“ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ”

email