Νηπιαγωγείο Σάμης: Δασκάλες και μαμάδες εν δράσει

Νηπιαγωγείο Σάμης: Δασκάλες και μαμάδες εν δράσει!

Νηπιαγωγείο Σάμης: Δασκάλες και μαμάδες εν δράσει!

Το τριήμερο που διανύουμε δεν είναι τριήμερο χαλάρωσης για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου Σάμης και τις μητέρες των παιδιών! Η διευθύντρια Χριστίνα  και οι δασκάλες Αθανασία και Ελένη,  έκριναν πως ο χώρος χρειάζεται ένα γερό φρεσκάρισμα. Απευθύνθηκαν λοιπόν στη σχολική επιτροπή για αγορά χρωμάτων η οποία ανταποκρίθηκε. Το δεύτερο κάλεσμα ήταν προς τους γονείς των παιδιών οι οποίοι επίσης ανταποκρίθηκαν. Και από Σάββατο πρωί… ανέλαβαν δράση!

Οτι πρέπει για μικρά παιδιά! Σήμερα επισκεφθήκαμε τον χώρο και οι εργασίες ήταν ήδη στα τελειώματα. Λεπτομέρειες απέμεναν για να μπουν ξανά τα πράγματα στη θέση τους και την Τρίτη να είναι όλα έτοιμα για τα παιδιά.

ετοίμαζε το δάφνινο στεφάνι, για την αυριανή εορτή της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμη, όπου το νηπιαγωγείο θα συμμετάσχει στην κατάθεση στεφάνου αλλά και στην παρέλαση. Θα πρέπει να πούμε επίσης ότι, το νηπιαγωγείο στερείτε κομπιούτερ.

Οι δασκάλες λοιπόν απευθύνθηκαν στους γονείς και την εβδομάδα που έρχεται, ο κάθε γονιός θα δώσει από πέντε ευρώ, για να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται για την αγορά του υπολογιστή!

Τάσος Καβαλλιεράτος

οι δασκάλες Αθανασία και Ελένη

οι δασκάλες Αθανασία και Ελένη

email
Πηγή άρθρου: vlahatasamis.gr