Π.Α.Σ.ΕΒΕ: Tρίτη 6 & Τετάρτη 7 Νοέμβρη γενική απεργία

ΠΑΣΕΒΕ

ΠΑΣΕΒΕ.

Αυτοαπασχολούμενοι, Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι,

Τα νέα μέτρα 13,5 δις και ο προϋπολογισμός 2013 που φέρνει η κυβέρνηση μαζί με την ΤΡΟΙΚΑ προς ψήφιση στη βουλή, είναι ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος όλου του λαού και την ίδια στιγμή ισχυρίζονται ότι η εξόντωσή του, γίνεται για τη σωτηρία του.

Είναι εγκληματίες, όταν πετσοκόβουν τις συντάξεις των 500€ και φορολογούν το επίδομα ανεργίας των 360€

Είναι εγκληματίες όταν στερούν τα φάρμακα απ’ τα γερόντια και κόβουν τα πενιχρά επιδόματα από τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Είναι εγκληματίες όταν αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια, καταδικάζοντας χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να μην πάρουν ποτέ σύνταξη.

Είναι εγκληματίες, όταν οπλίζουν το χέρι του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, με κατασταλτικούς μηχανισμούς, να πυροδοτούν τη βία των φασιστοειδών σε βάρος εργαζόμενων και μεταναστών.

Επιδιώκουν να ξεπαστρέψουν εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους με την κατάργηση του αφορολόγητου, το τέλος επιτηδεύματος, την εισφορά αλληλεγγύης και τον εξοντωτικό φορολογικό συντελεστή 26% εως 33% από το πρώτο ευρώ.

Το θέατρο που παίζεται για τη «σκληρή διαπραγμάτευση», την «κακιά Τρόικα» και τις «κόκκινες» γραμμές είναι στάχτη στα μάτια του λαού

Τα μέτρα είναι ήδη προαποφασισμένα και ψηφισμένα από το πρώτο και δεύτερο μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση. Απλά με την ψήφιση της εφαρμογής τους, βάζουν την οριστική ταφόπλακα.

  • Να σηκώσουμε το ανάστημά μας, να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.
  • Να δείξουμε τη δύναμή μας, μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.
  • Να δυσκολέψουμε την ψήφιση των νέων μέτρων.

Οι πρόσφατες απεργίες που συμμετείχαν εκατοντάδες εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι να γίνουν παράδειγμα και ελπίδα για το σήμερα και το αύριο.

Δεν υποκύπτουμε στους εκβιασμούς τους, για να εξασφαλιστεί η δόση των 31 δις, αφού όπως και οι προηγούμενες δεν θα πάει για να σωθεί ο λαός, αλλά για τα κέρδη των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί, όλες τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία και τις Ενώσεις να πάρουν αποφάσεις και να οργανώσουν τη μαζική συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια μαζί με τις ταξικές δυνάμεις των εργαζόμενων.

  • ΤΡΙΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  10:00  ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
email