Παράδοση ημερολογίων στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου

Hμερολόγιο

Hμερολόγιο

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, η Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ κα Ελένη Κονοφάου και τα μέλη της επιτροπής Κεφαλονιάς της Ε.Ε.Ε, Αντζελίνα Αρκούδη και Κώστας Φραντζής, επισκέφθηκαν το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου στην Κεφαλονιά και διέθεσαν εκατόν εβδομήντα πέντε (175) ημερολόγια «2015 – ΕΠΤΑΝΗΣΑ – ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ», στους μαθητές τις μαθήτριες και τους καθηγητές του σχολείου, με τις ευχές για Καλή σχολική Χρονιά.

Η Πρόεδος και τα μέλη της επιτροπής, συζήτησαν με τον Διευθυντή του Γεν.Λυκείου Ληξουρίου κο Κων/νο Ρίζο για την  αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου και τα τεράστια προβλήματα που επιζητούν την άμεση επίλυσή τους όπως την έλλειψη χώρου για αθλοπαιδιές καθώς και άλλων πολλαπλών χώρων, την  έλλειψη σε καθηγητές, τον ακατάλληλο χώρο που στεγάζεται και συγκεκριμένα στη ζώνη της παραλίας στην περιοχή «φύκια» στο Ληξούρι, την δημιουργία εργαστηρίου πληροφορικής,  κ.ά.

Με την διαβεβαίωση από την Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής για την  έμπρακτη στήριξη του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ο κος Ρίζος ενημερώθηκε για την πορεία των πωλήσεων από το ειδικό ημερήσιο ημερολόγιο, καθώς επίσης και για τις κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν προκειμένου να επισπευτεί η στέγαση του σχολείου σε νέο κτήριο.

Ακολούθησε η παράδοση των ημερολογίων στους Προέδρους των πενταμελών συμβουλίων του σχολείου με τις ευχές για καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη για την δύσκολη  σχολική χρονιά που διανύουν και την προσπάθεια  που καταβάλει το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε. προκειμένου να επιλυθούν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν από την Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής της Ε.Ε.Ε. για την Κεφαλονιά, με τον Αντιπερειφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης κοΠαναγή Δρακουλόγκωνα και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κο Αλέξανδρο Παρίση την Παρασκευή στις 16 Ιανουαρίου 2015, εκτός άλλων πολιτιστικών θεμάτων, τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που εκκρεμούν για το Γεν.Λύκειο Ληξουρίου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Ε.Ε.Ε. για την διευθέτησή τους, αρχής γενομένης με την πώληση του ειδικού ημερολογίου:

«Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και  μετά τους σεισμούς…»

«Τα παιδιά μας χρειάζονται, το μέλλον τους ανήκει,
ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε καλύτερο»

Στηρίζουμε την προσπάθεια, για λίγα ακόμα τεμάχια κατόπιν παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας της  Ε.Ε.Ε., www.enosieptanision.gr:
ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
με επικοινωνία στα τηλέφωνα:
2102130177 – 6946259240
και

Στο βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΜΑΝΙΑ»
Λεωφ.Βεργωτή 56,
στο Αργοστόλι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τηλ.: 2671026832

στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

email