Παραλίγο τραγωδία στο λιμάνι της Κυλλήνης

Λιμάνι Κυλλήνης

Λιμάνι Κυλλήνης

Χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες των κατοίκων και των ανθρώπων του λιμανιού της Κυλλήνης γλίτωσε σώθηκε ένας άντρας με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας από βέβαιο θάνατο.

Το αυτοκίνητο όπου επέβαινε και το οποίο βρισκόταν δίπλα στα κιόσκια των εισιτηρίων των ναυτιλιακών εταιρειών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τσούλησε προς τη θάλασσα και την τελευταία στιγμή σκάλωσε στην άκρη της προκυμαίας.

Οι κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο και έπειτα από μεγάλη προσπάθεια έβγαλαν τον άτυχο άντρα από το αυτοκίνητο, ενώ εμπόδισαν και το όχημα να πέσει στο νερό.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 22.00. Ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας VW Golf σταμάτησε δίπλα στα εκδοτήρια για Κεφαλονιά.

Λιμάνι Κυλλήνης

Ξαφνικά, θαμώνες από την απέναντι καφετέρια είδαν το αυτοκίνητο να κινείται προς τη θάλασσα, φτάνοντας στην άκρη της προκυμαίας. Σε ένα τσιμεντένιο «σκαλοπάτι» το όχημα σταμάτησε, αλλά ήδη το μισό βρισκόταν στον αέρα, πάνω από το νερό.

Λιμάνι Κυλλήνης

Μέσα στο όχημα σε κατάσταση πανικού βρισκόταν ένας άντρας με κινητικά προβλήματα, ανήμπορος να αντιδράσει. Οι κάτοικοι έτρεξαν προς το αυτοκίνητο και κατάφεραν να το συγκρατήσουν προτού πέσει στο νερό, καθώς και να βγάλουν άμεσα από αυτό τον επιβάτη.

Λιμάνι Κυλλήνης

Στη συνέχεια με τη συνδρομή και των αντρών του Λιμενικού, αναζητήθηκαν σχοινιά και ένα μεγαλύτερο όχημα για να τραβήξουν το αυτοκίνητο. Τελικά, ύστερα από περίπου μισή ώρα, η βραδινή περιπέτεια στο λιμάνι έλαβε αίσιο τέλος.

Ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου και ο Έλληνας επιβάτης του αποφάσισαν μετά το σοκ που υπέστησαν να μη συνεχίσουν το ταξίδι τους, αλλά να επιστρέψουν στο σπίτι τους στον Πύργο.

Πηγή: ilialive.gr

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

email