Πενθήμερες εκδηλώσεις και προβολή Ταινίας στην Πλατεία Καμπάνας

Πλατεία Καμπάνας

Πλατεία Καμπάνας

Η Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας διοργανώνει πενθήμερη σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με στόχο την αποτροπή του κλεισίματος του Καφενείου της Καμπάνας, το οποίο για 15 χρόνια δίνει όχι μόνο εργασία αλλά και μια ευκαιρία ουσιώδους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης σε συμπολίτες μας.

Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμμετέχει όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με την ενεργητική του συνεισφορά, ώστε να δείξουμε έμπρακτα ότι η τοπική κοινωνία υπερασπίζεται τα κοινωνικά αγαθά και δε δέχεται τη ραγδαία υποβάθμιση του τόπου με το αλλεπάλληλο κλείσιμο φορέων, υπηρεσιών και δομών που επιτελούν σημαντικό έργο και μάλιστα σε νευραλγικούς τομείς όπως είναι η παιδεία, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη.

Afisa festival kambanas

Οι εκδηλώσεις θα γίνονται καθημερινά στην πλατεία Καμπάνας τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες, από την Κυριακή 2 Ιούνη ως και την Πέμπτη 6 Ιούνη και θα ανακοινώνονται εγκαίρως στα ΜΜΕ, με εξαίρεση την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΗ που όλοι πρέπει να βρισκόμαστε για ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα (Θέατρο Κέφαλος, 6:30μμ). Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

Για συνεχή ενημέρωση: www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas [at] gmail [dot] com

Καλοκαιρινό βράδυ με ποπ-κορν

Στο πλαίσιο του Αυτό-οργανωμένου Φεστιβάλ Πλατείας Καμπάνας Καμπάν(ι)α του Λαού, οι εκδηλώσεις μας αρχίζουν την Κυριακή 2 Ιούνη με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας Οδηγός Αισιοδοξίας (Silver Linings Playbook, 2012), η οποία με έναν πρωτότυπο, ευχάριστο και θετικό τρόπο αναφέρεται στο ζήτημα της κοινωνικής επανένταξης ανθρώπων με ψυχικά προβλήματα. Η ταινία θα προβληθεί στον εξωτερικό χώρο του Καφενείου της Καμπάνας στις 9:00μμ, και την επιμέλεια της προβολής έχει το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο (www.e-traverso.gr)

Odigos_Aisiodojias

Για συνεχή ενημέρωση: www.facebook.com/groups/122250884647823

Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας: kinimakambanas [at] gmail [dot] com

Πρωτοβουλία για τη Στήριξη της Καμπάνας

email