Ποια είναι η Astra Airlines που θα συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με το νησί μας

Astra Airlines

Astra Airlines

Πρόκειται για μια αμιγώς οικογενειακή ελληνική επιχείρηση που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2008 και που ελάχιστοι γνωρίζουν. Η κα. Ζλατάνη εξηγεί πως η σύσταση της εταιρείας -η οποία έχει ως βάση της το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης- οφείλεται στην αγάπη του αδερφού της για την αεροπορία και στην ενασχόλησή του από το 1996 με chartering αεροσκαφών.

Σπεύδει ακόμη να διευκρινίσει ότι η ταυτότητά της είναι ελληνική, παρά το γεγονός ότι κάποιοι πίστεψαν στην αρχή πως από πίσω κρύβονται ξένοι επενδυτές.

Η Astra Airlines ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Έχει λάβει την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση για Air Operators, AOC, λειτουργώντας ύπο τους διεθνείς όρους ασφάλειας JAA/EASA.Διενεργεί προγραμματισμένες πτήσεις τσάρτερ και Incentive πτήσεις, βασισμένες σε αθλητικά γεγονότα, εμπορικές συμφωνίες, μουσικά-πολιτιστικά γεγονότα, ΙΤ ομάδες και μαθητικές πτήσεις.

Στις 3 Απριλίου εγκαινίασε  τη σύνδεση Αθήνας-Ερμπί, συνδέοντας για πρώτη φορά αεροπορικά την Ελλάδα με το Βόρειο Ιράκ στο οποίο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται πολλές από τις γνωστότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

 Στο αφιέρωμα του περιοδικού  “Betterfly” το οποίο διατίθεται στους επιβάτες των πτήσεων της Astra Airlines θα  υπάρχουν διαφημιστικές καταχωρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ιονίων Νήσων ενώ περιγράφεται  αναλυτικά η ιστορία, τα αξιοθέατα, τα τοπικά προϊόντα και οι δραστηριότητες που προσφέρουν τα Ιόνια Νησιά στον επισκέπτη.

Η  Υπεύθυνη διαφήμισης και χορηγίας  της Astra air lines στα Ιόνια Νησιά Ελένη Βαλλιανάτου (tour reporter και πρέσβειρα της ιδέας ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ με την δημοσιογραφική ομάδα του betterfly magazine θα βρεθεί  στο νησί μας συμπεριλαμβάνοντας και την όμορφη Κεφαλονιά στις καταχωρήσεις του περιοδικού με πάνω από 400.000 αναγνώστες ενώ θα  υπάρχουν περιγραφές της ιστορίας των αξιοθεάτων των τοπικών προιόντων και των δραστηριοτήτων του νησιού μας!!Η astra air lines έχει γίνει χορηγός ήδη σε πολιτιστικά γεγονότα ενώ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα φιλοξενηθούν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις

Για πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε στο Katsouris Travel Λεωφόρος Βεργωτή 46 η στο τηλέφωνο 2671 1 00817  

ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ 

email