Ποιoς είναι ο μικρός Νικόλας που έπαιξε μπάλα στο σποτάκι του Σαμαρά

Ο μικρός Νικόλας και ο Σαμαράς

Ο μικρός Νικόλας και ο Σαμαράς

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής είναι ο μικρός Νικόλας που πρωταγωνίστησε στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ και έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα.

Τις τελευταίες ημέρες το τηλέφωνο του Αλέξανδρου Κ. από το Περιστέρι χτυπά ανελλιπώς. Στην άλλη γραμμή συγγενείς, φίλοι, αλλά κυρίως δημοσιογράφοι που αναζητούν το παιδί με το οποίο συνομιλεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Ενα σποτ που έκανε τεράστια αίσθηση και ο μικρός Νικόλας έγινε βεντέτα, όπως παλιότερα η Αννούλα σε διαφήμιση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, λοιπόν, γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, και ζει στον Αγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε σε διαφήμιση. Εχει ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις, χωρίς φυσικά να βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Λέγεται πως η άνεσή του με τον φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.

Ο μικρός Νικόλας

Ο μικρός Νικόλας

Παίζει κεντρικός αμυντικός και, όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον, πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου. Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Oπως αναφέρουν πληροφορίες, δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Πάνω από 350.000 προβολές είχε μέχρι χθες το βράδυ το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που έκανε τον μικρό Νικόλα της διαφήμισης (Κωνσταντίνος το πραγματικό του όνομα, κατά ορισμένες πληροφορίες) διάσημο σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Εθνος

email