Πιστώθηκε στους λογαριασμούς αγροτών η επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει ότι, μετά την δημοσίευση της Απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) για την καταβολή του υπολοίπου ποσού της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) Πετρελαίου που αφορά τους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς αγρότες πιστώθηκαν σήμερα, (18.12.2013), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των.

Η πληρωμή της τρίτης δόσης του κάθε δικαιούχου επιστροφής του Ε.Φ.Κ. έτους 2013 (που αφορά την καλλιεργητική περίοδο 2012) γίνεται μετά την ολοκλήρωση των διασταυρωτικών ελέγχων των ψηφιοποιημένων στοιχείων καλλιέργειας των αγροτεμαχίων και του αριθμού των ζώων που έχουν δηλώσει οι αγρότες κατά την σύνταξη της ετήσιας Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υ.Α.Α.Τ. και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Ανδρέας Π. Καλαφάτης, Πρόεδρος Δ.Σ.

email