Πωλείται και ο Σκορπιός;

Aθηνά Ωνάση

Aθηνά Ωνάση (Πηγή φωτογραφίας;nooz.gr)

Ξανά πωλητήριο μπαίνει στο Σκορπιό, με τις φήμες να θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τον Μπιλ Γκέιτς να καλοβλέπουν το νησί, μετά και την απόφαση του εμίρη του Κατάρ να αγοράσει την Οξυά

Σύμφωνα με όσα γράφονται και λέγονται, η Αθηνά Ωνάση θέλει να πουλήσει το πανέμορφο νησί όπου έκαναν διακοπές η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι για οικονομικούς λόγους. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα υποψήφιων επώνυμων αγοραστών του Σκορπιού (όπως ο Αρμάνι).

Οι τελευταίες φήμες θέλουν όμιλο που ανήκει σε Τούρκους και Άραβες να έχει έρθει σε επαφή με την Αθηνά στην οποία έκανε πρόταση 500 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το νησί λέγεται πως επιθυμούν ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο «εγκέφαλος» της Microsoft Μπιλ Γκέιτς.

Η διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση περιπλέκει την υπόθεση, καθώς ορίζει πως το νησί απέναντι από το Νυδρί της Λευκάδας μπορεί μόνο να μεταβιβαστεί σε μέλη της οικογένειας και αν οι κληρονόμοι του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης τότε πρέπει να δωριθεί στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» για χρήση από τους υπαλλήλους της ως τουριστικό θέρετρο.

Στο μεταξύ, στο δρόμος της πώλησης έχει μπει η νήσος Πάτροκλος, φάτσα φόρα στο Σούνιο: η οικογένεια Γιατράκου που την έχει στην ιδιοκτησία της και Καναδός επενδυτής λέγεται πως είναι σε συνεργασία με τους αρμόδιους.

email
Πηγή άρθρου: nooz.gr