20 χρόνια παρουσία της Χορωδίας και Φιλαρμονικής Λειβαθούς.

20 χρόνια παρουσία της Χορωδίας και Φιλαρμονικής Λειβαθούς.

20 χρόνια παρουσία της Χορωδίας και Φιλαρμονικής Λειβαθούς.

Στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του βράδυ επετειακή Εκδήλωση για την συμπλήρωση 20 χρόνων δημιουργικής παρουσίας της Φιλαρμονικής Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου & της χορωδίας Λειβαθούς υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά. Έγινε αναφορά στην 20χρονη πορεία της Φιλαρμονικής Λειβαθούς από την πρώτη εμφάνισή της στις 16 Αυγούστου 1992 με προβολή Video. Για τη συμβολή της Φιλαρμονικής Λειβαθούς στην Πολιτιστική ζωή της περιοχής αναφέρθηκε ο Νίκος Φραντζής με μια πολύ ωραία ομιλία.

Για το ρόλο και τη σημασία της Πολιτιστικής Ανάπτυξης στο νεοσύστατο Δήμο Κεφαλονιάς αναφέρθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Β. Κεκάτος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Β. Κεκάτος, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Μοσχόπουλος, o πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Δ. Κοκκόσης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ν. Ανουσάκης, ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης ο πρώην Βουλευτής κ. Σ. Μοσχόπουλος, η Δημ. Σύμβουλος κ. Αυγουστάτου.

email
Πηγή άρθρου: kefaloniaphotonews.gr