Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ «Γυμναστική για όλους» στην Κεφαλονιά

«Γυμναστική για όλους»

«Γυμναστική για όλους»

Εντυπωσιακά άρχισε στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου το 24o Διεθνές Φεστιβάλ «Γυμναστική για Όλους».

Πολυάριθμοι θεατές απόλαυσαν τα υπέροχα προγράμματα του διοργανωτή Συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά» και χειροκρότησαν τις υπέροχες προσπάθειες των αθλητών.

Παρόντες στη Τελετή Έναρξης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Σάββας Σαββαόγλου, ο Πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης και πλήθος κόσμου.

Την Έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού  της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου, Σάββας Σαββαόγλου, ο οποίος τόνισε:   «Καλωσορίζουμε για μία ακόμα φορά τα νιάτα της Ευρώπης στο όμορφο νησί μας. Το Φεστιβάλ αυτό είναι, πλέον, θεσμός, καθώς γίνεται για 24η χρονιά και είναι αναγνωρισμένο σε όλον τον κόσμο. Είναι μεγάλη μας τιμή που βοηθάμε στην υλοποίηση του Φεστιβάλ. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η χαρά της συμμετοχής. Είναι όλοι νικητές δεν υπάρχουν ηττημένοι. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλούμενους, στην Οργανωτική Επιτροπή, στους προπονητές των παιδιών, αλλά και στους γονείς».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Σταύρος Μπασιαρδής, τόνισε στο χαιρετισμό του: «Άλλο ένα φεστιβάλ αρχίζει. Σαν να ήταν χθες πριν από 24 χρόνια που ξεκινούσαμε. Είμαστε πανευτυχείς που υποδεχόμαστε στο φιλόξενο νησί μας τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους φορείς για τη στήριξη που μας παρέχουν. Πολλά μπράβο και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους σ` αυτό το είδος του Αθλητισμού. Μεγάλη, βέβαια, είναι και η συνδρομή των γυμναστών που παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών. Εύχομαι καλή διαμονή στην Κεφαλονιά σ` όλους τους συμμετέχοντες».

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaTodayTeam