Οι PERFORMANCE στην Μωβ Σκηνή της Villa Rodopi στο Αργοστόλι

Ο ΔΡ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΣ, Η ΜΑΡΑΗ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Τουμασάτος-Γεωργούση-Ευαγγελάτος

Με την παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού φιλοτέχνων, προσωπικοτήτων της τέχνης, των επιστημών και της κοινωνικής ζωής πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά η ετήσια εκδήλωση ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, του ζωγράφου Κώστα Ευαγγελάτου στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι.

Η εισαγωγή-παρουσίαση της έγινε από την ιστορικό τέχνης Μαράη Γεωργούση. Στην δημοφιλή βεγγέρα τέχνης παρουσιάστηκε η μουσική σύνθεση του Νίκου Γαρμπή-ΝICOFILIMON για το αλληγορικό-συμβολικό ποίημα του Κώστα Ευαγγελάτου ” Μυθογράφημα” και το Χοροθέατρο ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ παρουσίασε σε πρεμιέρα, τη νέα χορογραφία της Φένιας Αποστόλου, για το περίφημο ιμπρεσσιονιστικό μουσικό πρελούδιο του Claude Debussy “l’après midi d’un faune” / “Το απομεσήμερο ενός Φαύνου”.

Ο χορευτής Ηλίας Μπαγεώργος εντυπωσίασε στο δύσκολο ρόλο του Φαύνου, ενώ η Φένια Αποστόλου στο ρόλο της Νύμφης φόρτισε αισθησιακά την νεανική ερωτική ροπή του. Εκτός από την μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία αξίζει ιδιαίτερης επισήμανσης η προσοχή και ο σεβασμός του πολυπληθούς κοινού κατά τη διάρκεια των δρωμένων.

Παρά τις τεχνικές δυσκολίες λήψης αναρτήθηκε βίντεο στο youtube από villarodopi που αποδίδει σχετικά βέβαια την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA “RODOPI” ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

COSTAS EVANGELATOS ART

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ” ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ”:

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 20:00 – 22:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 21 ΣΕΠΤ. 2013

τηλ : (0030) 26710 28501, 6944621286

email