Συμμετοχή του Κ. Ευαγγελάτου στην Έκθεση “Άνθρωποι – χρώμα + σίδερο”

Κ.ΕυαγγελάτοςΓια έκτη χρονιά η Κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών <Πέρα((σ)μα> μαζί με τα συνδικάτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργανώνουν την έκθεση εικαστικών  “Άνθρωποι – χρώμα + σίδερο” , μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Στο Πέραμα, η τέχνη προσπαθεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει, να διαμορφώσει συμπεριφορές, στάση και δράση. Σε αυτή την αλληλεπίδραση καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, συντονίζουν το βήμα τους.

Δέκα ημέρες από  19 /10/2012 έως 28 / 10/2012  στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, ζωγράφοι, χαράκτες, γλύπτες, φωτογράφοι, μαζί με τη μουσική, το θέατρο, με κινηματογράφο, με καλλιτεχνικά εργαστήρια για τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων δίνουν το δικό τους στίγμα αγωνιστικής ταξικής αλληλεγγύης.

Τα εγκαίνια  τ θα γίνουν στις  19 Οκτωβρίου 2012 από τις 7μ.μ.

Η έκθεση, όπως κάθε φορά, θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές βραδιές, συζητήσεις και πρωινά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

Στην μεγάλη αυτή έκθεση συμμετέχει με τη σύνθεση του ΕΠΙΤΥΜΒΙΟ, ο  ζωγράφος, θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.

Αφίσα Προγράμματος

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team