Συνεχίζει το εικαστικό του έργο ο Κ. Ευαγγελάτος

Κώστας Ευαγγελάτος

Κώστας Ευαγγελάτος

Μετά την επιτυχημένη τιμητική ατομική έκθεση ζωγραφικών έργων του στο ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, ο εικαστικός και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος επέστρεψε στην Αθήνα.

Από την 1-10 Μαρτίου συμμετέχει στην μεγάλη Έκθεση Προσφοράς Καλλιτεχνών για την ενίσχυση των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα “, που είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Πρωτοπεσβύτερος Γεώργιος Πυρουνάκης στην Ελευσίνα και λειτουργούν πολλά χρόνια με επιτυχία και εκπαιδευτική προσφορά φιλοξενώντας παιδιά με τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.

Παράλληλα συμμετέχει με ψηφιακές εικόνες στο art cafe JKολωνάκι, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19, σε ομαδική έκθεση σύγχρονων καλλιτεχνών που διοργανώνει η ART WAY καθώς και στην έκθεση με έργα 65 καλλιτεχνών που εμνεύστηκαν απο τα φυτά του Ιπποκράτη και θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Γουλανδρή- κέντρο ΓΑΙΑ στην Κηφισιά.

Επίσης το Σάββατο 16 Μαρτίου, ώρα 7 μμ, θα δώσει αναλυτική διάλεξη για το εικαστικό είδος της PERFORMANCE, που διοργανώνει η Επιτροπή Θεματικών Παρουσιάσεων της Εφορείας Ζωγραφικής στο Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας (Ε.Ε.Τ.Ε), Βαλτετσίου 41, Εξάρχεια.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος θα αναφερθεί εποπτικά και κριτικά στα ζωντανά εικαστικά έργα της εποχής μας, με τα οποία έχει ασχοληθεί και ο ίδιος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286

email
Πηγή άρθρου: ΚefaloniaToday Team