Ρατσιστική βία με φόντο τη Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή

Απρόκλητη επίθεση από μέλος της Χρυσής Αυγής με θύμα μετανάστη εργαζόμενο σε εργοστάσιο στο Ηράκλειο καταγγέλλει η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού. Σύμφωνα με την καταγγελία, έλληνας εργαζόμενος στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά την υποστήριξή του στη Χρυσή Αυγή γρονθοκόπησε τον μετανάστη με την ανοχή του εργοδηγού της βάρδιας.

Σωρεία παραβάσεων διαπιστώθηκε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στο αρτοποιείο που διατηρούσε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας ο πρωταγωνιστής των απάνθρωπων βασανιστηρίων με θύμα 29χρονο αιγύπτιο μετανάστη, με αποτέλεσμα το κατάστημα να σφραγιστεί. Επιπλέον, αποφασίστηκε η επιβολή χρηματικών προστίμων στον ιδιοκτήτη του φούρνου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους. Στον βασανισμό του μετανάστη συμμετείχαν ακόμη 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του φούρναρη.

Καζάνι που βράζει παραμένει ο Αγιος Παντελεήμονας

Το βράδυ της Παρασκευής 150 άτομα που δήλωναν κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν ακόμη μία φορά, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για περιστατικό ληστείας που έγινε πριν από 20 ημέρες, και επιτέθηκαν σε κατάστημα αλλοδαπού. Από την Αστυνομία συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί που κατείχαν σιδηρολοστούς και ρόπαλα, ενώ προσήχθησαν και 4 ημεδαποί.

Με απόφαση της διαχείρισης του facebook και ύστερα από δεκάδες καταγγελίες χρηστών της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπως καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, έπεσαν όλες οι σελίδες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και δεκάδων μελών της οργάνωσης, που παρέπεμπαν στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

email
Πηγή άρθρου: pelop.gr