Σεμινάρια για εργοδότες κ εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος

"Ο Αρκείσιος"

“Ο Αρκείσιος”

Το σωματειο επισιτιστικων κ συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιας κ Ιθακης <<Αρκεισιος>> κατόπιν σχετικής εντολής του ΕΦΕΤ ξεκινά την υλοποίηση σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες κ εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέμα <<υγιεινή κ ασφάλεια τροφίμων >> .

Σκοπός των σεμιναρίων ειναι η κατάρτιση εργαζομένων κ εργοδοτών επιχειρήσεων που εμπλέκονται με τρόφιμα και αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας κ παραγωγής ασφαλών προϊόντων μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης . Τα σεμιναρια ειναι διαρκειας 10 ωρών που θα υλοποιούνται σε δυο πεντάωρα ενώ το πιστοποιητικό θα χορηγείται σύμφωνα με εγκύκλιο ΕΦΕΤ .

Η παρακολούθηση ειναι αναγκαία και επειδή το επιβάλλει ο νόμος αλλα και η συνείδηση μας για την διασφάλιση της υγείας όλων , να γνωρίζουν επίσης όσοι η όσες σκοπεύουν να εργαστούν σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος οτι αν θέλουν να ειναι ανταγωνιστικοί έναντι άλλων ας φροντίσουν έγκαιρα για την συμμετοχή τους στα σεμιναρια ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 6983055249 Ελένη Τζουγανατου .

Ο πρόεδρος

Χρήστος Καμπανος

O γραμματέας

Βασίλης Σιμωτας

email