Σεμινάριο για την ποιότητα των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της δράσης Εκπαιδευτικές δράσεις για την αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, διοργανώνει δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που απευθύνεται σε παραγωγούς, εμπόρους, επιχειρηματίες και υπαλλήλους που ασχολούνται με τον τουριστικό κλάδο, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον άνεργο ή εργαζόμενο επιθυμεί να το παρακολουθήσει.

Με το πέρας των εκπαιδευτικών σεμιναρίων θα ακολουθήσει αξιολόγηση των εκπαιδευόμενων ως προς την εφαρμογή των νεοαποκτηθέντων δεξιοτήτων στο περιβάλλον εργασίας τους. Μετά την διαδικασία αξιολόγησης θα ακολουθήσει η βράβευση των τριών καλύτερων εκπαιδευομένων.

Σε όλους τους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης επικυρωμένη από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Αφίσα Ποιότητα Τοπικών Προϊόντων low

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Κεφαλονιά, στις αίθουσες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι), σε τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα: 4 & 5 Οκτωβρίου 2014, 11 & 12 Οκτωβρίου 2014, 18 & 19 Οκτωβρίου 2014. 

Νεότερη ανακοίνωση

Επειδή πολλοί από τους ενδιαφερόμενους στην Κεφαλονιά αδυνατούσαν να συμμετάσχουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες στα σεμινάρια που διοργανώνει το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την Αξιοποίηση, προώθηση και διασφάλιση της ποιότητας των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, αποφασίστηκε η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής τους.

Έτσι, τα σεμινάρια, τα οποία θα ξεκινούσαν αυτό το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα ανάλογα σεμινάρια της Λευκάδας θα διεξαχθούν κανονικά, ξεκινώντας από τις 25 Οκτωβρίου.

email