Συνέλαβαν Ινδό καθηγητή προσκεκλημένο της ΑΣΟΕΕ περνώντας τον για λαθρομετανάστη

ΑΣΟΕΕ

ΑΣΟΕΕ.

Ινδό καθηγητή Πανεπιστημίου που είχε έρθει στην Αθήνα προσκεκλημένος των πρυτανικών αρχών της ΑΣΟΟΕ, συνέλαβαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης το μεσημέρι έξω από τη σχολή, για την πάταξη του παραεμπορίου. Ο καθηγητής, προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα της Μιχαήλ Βόδα και χρειάστηκε η παρέμβαση των πρυτανικών αρχών της ΑΣΟΕΕ για να αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με την αστυνομία θεωρήθηκε ύποπτος, καθώς δεν είχε μαζί του διαβατήριο ή άλλα έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητα του. Ο Ινδός καθηγητής ήταν ένας από τους ομιλητές σε ημερίδα της ΑΣΟΕΕ.

Το οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είχε κάνει την εξης ανακοίνωση για την  πρόσκληση προς τον Ινδό καθηγητή:

“Το ΟΠΑ και το ICCR συνεχίζουν τη συνεργασία αναφορικά με την ίδρυση Ακαδημαϊκής Έδρας Διεθνούς Επιχειρηματικότητας. Την έδρα κατέλαβε για φέτος ο Ινδός καθηγητής Dr Shailendra Kumar Rai.
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Indian Council for Cultural Relations (ICCR), προχώρησε στην ίδρυση Ακαδημαϊκής Έδρας πάνω σε θέματα Διεθνούς Επιχειρηματικότητας το 2010. Την Έδρα για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 κατέλαβε ο Ινδός καθηγητής Dr Shailendra Kumar Rai από το Management Development Institute, Gurgaon.
Ο καθηγητής Dr Shailendra Kumar Rai θα παραμείνει στο ΟΠΑ κατά την περίοδο 28 Μαρτίου – 27 Ιουνίου 2012. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ΟΠΑ θα προσφέρει μαθήματα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και διαλέξεις. Επίσης, θα αναπτύξει ερευνητικές συνεργασίες με μέλη ΔΕΠ του ΟΠΑ, και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών του ΟΠΑ πάνω σε θέματα Επιχειρηματικότητας”.

email
Πηγή άρθρου: lifo.gr