Συνελήφθησαν συνολικά 44 άτομα στην Κεφαλονιά το μήνα Δεκέμβριο

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Συνελήφθησαν συνολικά (245) άτομα, ενώ εξιχνιάστηκαν (74) υποθέσεις που αφορούσαν απόπειρα ανθρωποκτονίας, τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού, τη διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπές και διαρρήξεις καθώς και άλλα αδικήματα

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Δεκεμβρίου 2015, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (245) άτομα, από τα οποία (124) στην Κέρκυρα, (57) στην Ζάκυνθο, (44) στην Κεφαλονιά και (20) στην Λευκάδα .

Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν, (1) για απόπειρα ανθρωποκτονίας,   οι (16) για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, (1) για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού, (1) για κατοχή εκρηκτικών υλών,   οι (13) αφορούσαν την σύλληψη για κλοπές, (25) ακόμη για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και (42) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

  1. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (74) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:
  • 1 υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας
  • 1 υπόθεση εντοπισμού καταστήματος στο οποίο διενεργούνταν παράνομο τυχερό παίγνιο
  • 1 υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνού
  • 1 υπόθεση κατοχής εκρηκτικών υλών
  • 21 υποθέσεις ναρκωτικών
  • 49 ακόμη υποθέσεις για κλοπές, για παράνομη οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα.
  1. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:
Ακατέργαστη κάνναβη 15.2357 γραμμάρια
Δενδρύλλια κάνναβης 72
Δισκία 320
Χρηματικό ποσό 3.801 ευρώ
Λαθραίος καπνός 10.600 γραμμάρια
Λαθραία τσιγάρα 1880 πακέτα
Πιστόλια 2
Είδη παρεμπορίου 349
email