Σοκ από το μήνυμα καθηγήτριας

Ρατσισμός στο Facebook

Ρατσισμός στο Facebook

Κι αν ακόμα η συγκεκριμένη φωτογραφία από μόνη της δεν ήταν απόδειξη ανοησίας, θα έφτανε σίγουρα να την κατοχυρώσει ως τέτοια το ρατσιστικό σχόλιο του χρήστη στο Facebook, όπου και αναρτήθηκε πριν περίπου μία ώρα…

Πριν ακόμα καλά καλά ξεχαστεί η ιστορία με τη Βούλα Παπαχρήστου και το ρατστιστικό σχόλιο στο Twitter που της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έρχεται μία ακόμη ανάρτηση, αυτή τη φορά εντός του Facebook που…σηκώνει την τρίχα. Δεν ξέρουμε όμως τι είναι χειρότερο, η ίδια η φωτογραφία ή το σχόλιο του χρήστη κάτω από αυτήν; Και ποιος είναι αυτός ο χρήστης; Έχει σημασία; Ναι, έχει.

Η εν λόγω “κυρία” που σχολιάζει από κάτω από τη φωτογραφία με ιδιαίτερη χαρά και ζήλο “Έτσι! Να γεμίζουν μερέντες τα πεζοδρόμια!” δεν ανήκει σε καμία κατηγορία ανθρώπων που χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης. Δεν έχει κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Το αντίθετο μάλιστα, πρόκειται, όπως η ίδια αναφέρει στις πληροφορίες του λογαριασμού της στο Facebook για υπάλληλο της… Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Να τη χαιρόμαστε!

Ρατσισμός στο Facebook

email
Πηγή άρθρου: enikos.gr