Στηρίζει το ΙΝ.ΚΑ την προσπάθεια της ΚefalonianLines

Το "Νήσος Κεφαλονιά" στην Ζάκυνθο

Το “Νήσος Κεφαλονιά” στην Ζάκυνθο

-Το κοινωνικό συμβόλαιο, επιτάσσει το κοινωνικό τιμολόγιο.

Δεσμεύτηκα ότι θα γίνουν «γενναίες» μειώσεις τιμών στα εισιτήρια και το κάνω πράξη.

Με τη συγκεκριμένη φράση άρχισε η συνομιλία μας χθες βράδυ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Kefalonian Lines», Διονύση Λυκούδη, ο οποίος γνωστοποίησε τις… επαναστατικές, όπως τις χαρακτήρισε, προσφορές.

Προσφορά 1η: 50% έκπτωση στα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Ισχύουσα τιμή 36,10 ευρώ, τιμή προσφοράς 18,10 ευρώ. Αυτή ισχύει για τα πρώτα 40 Ι.Χ. κάθε δρομολογίου.

Προσφορά 2η: 40% έκπτωση στους επιβάτες. Ισχύουσα τιμή 8 ευρώ, τιμή προσφοράς 5 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για τα 100 πρώτα εισιτήρια επιβατών κάθε δρομολογίου.

Προσφορά 3η: 20% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια ανεξαρτήτως υποχρέωσης για ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου επιστροφής και ανεξαρτήτου αριθμού επιβατών και οχημάτων. Τιμή εισιτηρίου Ι.Χ. 28,90 ευρώ. Τιμή εισιτηρίου επιβατών 6,40 ευρώ.

Προσφορά 4η: Για φορτηγά. Ισχύουσα τιμή 9,80 ευρώ ανά μέτρο. Τιμή προσφοράς 6 ευρώ ανά μέτρο.

Οι ώρες των δρομολογίων στην Ζάκυνθο

Σε ό,τι αφορά τις ώρες των δρομολογίων του πλοίου «Νήσος Κεφαλονιά», αυτές έχουν ως παρακάτω: Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή, το πλοίο θα αναχωρεί από την Κυλλήνη στις 11 το πρωί και στις 18.30 το απόγευμα και από τη Ζάκυνθο στις 12.30 το μεσημέρι και στις 20.00 το βράδυ. Το Σάββατο θα γίνεται μόνο ένα δρομολόγιο (11 από την Κυλλήνη και 12.30 από Ζάκυνθο).

Στηρίζει το ΙΝ.ΚΑ.

Από κει και πέρα, το Ινστιτούτο Καταναλωτών στηρίζει τη νέα εταιρεία και με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνει τα κάτωθι:

«Κάποιος μπορεί να το πει επιτυχία, κάποιος ίσως όχι. Μετά από παρέμβαση του νεοσύστατου σωματείου της Ομοσπονδίας μας του «ΙΝΚΑ Ζακύνθου», το ΙΝΚΑ-Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος, απέστειλε επιστολή με συνδυασμένη πρόταση στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου, για την έγκριση δρομολόγησης και νέου δρομολογίου, από Κυλλήνη-Ζάκυνθο-με μείωση τιμών ναύλου 50%, κάτω από τις τρέχουσες τιμές από το φέρρυ-μποτ ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Η δέσμευση αυτή με τη συνεργασία της εταιρείας, μείωση τιμών προς τον καταναλωτή επιβάτη, ανοίγει το δρόμο για τη μείωση των τιμών ναύλων και σε άλλα δρομολόγια πλοίων. Είναι καιρός, αυτό που είδε με καθαρά μάτια ο σημερινός Υπουργός, έστω και με τόσα χρόνια καθυστέρηση, ότι δηλαδή οι νησιώτες πρέπει να έχουν την ίδια πρόσβαση με τους στεριανούς σε όλη την Ελλάδα, είναι καιρός να έρθει η δικαίωση και η ένωση, η πρόσβαση δηλαδή με τους ίδιους όρους των κατοίκων και των επαγγελματιών των νησιών στους στεριανούς χώρους της Ελλάδας.

Ένα πραγματικό ευχαριστώ από πλευράς καταναλωτών στον Υπουργό κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την απόφασή του, που από τις 20-12-2013 το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» θα προσφέρει τιμές εισιτηρίων μικρότερες κατά 50% από τις τρέχουσες τιμές. Ευχόμαστε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία καλά δρομολόγια στο Ιόνιο, πτώση τιμών και στα δρομολόγια και των άλλων νησιών σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα. Το τελευταίο, φαινόταν βουνό μέχρι τώρα, αλλά και τα βουνά κάποτε…».

email
Πηγή άρθρου: imerazante.gr