Στο Αργοστόλι πωλείται το ακριβότερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

Rolls Royce του 1980...

Rolls Royce του 1980…

Ο κόσμος αναζητά φθηνά αυτοκίνητα προκειμένου να κάνει τη δουλειά του όσο πιο οικονομικά μπορεί και χωρίς πολλά, πολλά έξοδα. Αν δεν μπορεί να αποκτήσει ένα καινούργιο αναζητά ένα μεταχειρισμένο.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ποια είναι αυτή; Η… ακριβή. Δηλαδή, εκτός από τα φθηνά αυτοκίνητα υπάρχουν και τα πολύ ακριβά που μπορεί ο καθένας να δει στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδες με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Αναζητώντας το πιο ακριβό ή ένα από τα πιο ακριβά που υπάρχουν στην Ελλάδα (πολλά πανάκριβα μεταχειρισμένα δεν δημοσιεύονται στις μικρές αγγελίες) βρήκαμε αυτό που κοστίζει περισσότερο από κάθε άλλο.

Μια Rolls Royce δεν περνά απαρατήρητη...

Μια Rolls Royce δεν περνά απαρατήρητη…

Rolls Royce του 1980…

Πρόκειται για μία Rolls Royce Silver Shadow μοντέλο του 1980 η οποία βρίσκεται στο Αργοστόλι. Το πολυτελές και ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα, έχει 104.500 χιλιόμετρα στο κοντέρ, εφοδιάζεται με ένα κινητήρα 6.750 κ.εκ. και όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της, είναι original ειδικής παραγγελίας. Μάλιστα το συγκεκριμένο είναι βαμμένο με ένα σπάνιο original peacock blue metalic εργοστασιακό χρώμα και φυσικά φέρει και service book.

Η τιμή που διατίθεται αγγίζει τα 242.000, ποσό που απευθύνεται μόνο σε αυτούς που ξέρουν τι θέλουν ή είναι συλλέκτες. Όπως προτρέπει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου η τιμή αυτή δεν… πέφτει παρά μόνο ανεβαίνει οπότε μην… σπρώχνεστε!!!

Για να δείτε την αγγελία πατήστε ΕΔΩ

email
Πηγή άρθρου: zougla.gr