Τελικά πότε πέθανε ο Λουκάνικος;

Ο Λουκάνικος

Ο Λουκάνικος

Πότε έφυγε από κοντά μας, τελικά, ο Λουκάνικος; Έφυγε τον περασμένο Μάιο ή έφυγε χθες, την ημέρα που πέθανε κι ο Τσε; Μη γελάτε, υπάρχει κόσμος στο facebook και στο twitter που έκανε παραλληλισμό των δύο θανάτων…

Το θέμα έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Λογικό. Ένας σκύλος που έμπαινε κάθε μέρα στις τηλεοράσεις την περίοδο που οι πορείες και τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ήταν πιο συχνά φαινόμενα από τον καθημερινό καφέ σου.

Ο Λουκάνικος κατέκλυσε τα social media κι αρκετά διεθνή MME πήραν την ιστορία, την έντυσαν με φωτογραφίες και την παρουσίασαν ως το τέλος του επαναστάτη σκύλου. Για όλα αυτά «ευθύνεται» η «Αυγή». Ενυπόγραφο ρεπορτάζ κι αποθέωση στο τέλος: «Ο Λουκάνικος δεν θα γαβγίσει ξανά στους άντρες των ΜΑΤ, δεν θα δεχτεί ξανά το φιλικό χάδι των διαδηλωτών. Ο δικός μας Λουκάνικος έφυγε νωρίς για έναν κόσμο χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κλομπ και χημικά…»

Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα;

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει άλλη άποψη και -μάλιστα- προσπαθεί να «την πει» στην «Αυγή»: «Ο Λουκάνικος άφησε, ήσυχα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 10 ετών, από έμφραγμα. Κάτι που κάποιοι το κατάλαβαν μήνες αργότερα»

Κι όπως καταλαβαίνετε, το ζήτημα δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί καυστικά στα social media. Πάρτε ένα παράδειγμα, τόσο συμπάθειας, όσο κι ειρωνείας:

Tweets

Tweets

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr