“Το αγόρι του δάσους”, ήταν αγόρι της πόλης

Το Αγόρι του Δάσους

Το Αγόρι του Δάσους.

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες η γερμανική Αστυνομία εξακρίβωσε την πραγματική ταυτότητα του «αγοριού του δάσους», δηλαδή του νεαρού που ισχυριζόταν ότι μετά το θάνατο της μητέρας του ο πατέρας του τον απομόνωσε στο δάσος και ο οποίος όταν κατάφερε τελικά να βγει δεν ήξερε να πει στις Αρχές ούτε… το όνομά του! Οπως αποδείχτηκε δεν έλεγε όλη την αλήθεια…

Οταν το Σεπτέμβριο του 2011 ο σύγχρονος Μόγλης εντοπίστηκε από τις αρχές να περιπλανιέται στους δρόμους του Βερολίνου ισχυρίστηκε πως όταν η μαμά του πέθανε σε τροχαίο όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας του τον πήγε στο δάσος. Οταν πέθανε και αυτός, τον έθαψε, αλλά ο ίδιος δεν ήξερε πως… να γυρίσει πίσω. Ισχυριζόταν, επίσης, ότι δεν ήξερε κανένα προσωπικό του στοιχείο.

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και αφού πρόσφατα η Αστυνομία  έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του  αγοριού ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.

Το αγόρι του δάσους έλεγε ψέματα… Το πραγματικό του όνομα είναι Ρόμπιν (ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ο «πατέρας» του τον φώναζε Ρέι) και είναι 20 χρονών.

Το νεαρό αναγνώρισε μια φίλη του από την ολλανδική πόλη Ενγκελο, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία. Η κοπέλα ανέφερε επίσης ότι ο 20χρονος αντιμετώπιζε «κάποια προβλήματα». Στη συνέχεια με τις αρχές επικοινώνησε και η θετή του μητέρα, η οποία διέψευσε την ιστορία του νεαρού.

Τώρα, η γερμανική αστυνομία θα του αποδώσει κατηγορίες για κοινωνική απάτη, καθώς κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Βερολίνο φιλοξενήθηκε σε δημόσιους ξενώνες νέων και ορίστηκε γι’ αυτόν νόμιμος κηδεμόνας.

email
Πηγή άρθρου: κ iefimerida.gr