Το “Κέντρο Εκπαίδευσης” της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών ενημερώνει

ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών

ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών

Η ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών ΄΄Κέντρο Εκπαίδευσης΄΄ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς στα πλαίσια της εκπαίδευσης –επιμόρφωσης και όχι μόνο,σας ενημερώνει ότι την εβδομάδα που μας έρχεται θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω:

Στις 16-01-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00΄μ.μ.ξεκινά εθελοντικό πρόγραμμα εκμάθησης χορού με τις κ.κ. ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ΒΩΡΟΥ ΡΟΥΛΑ Χοροδιδάσκαλο. Οι αναφερόμενες τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά ασχολούνται με την διδασκαλία παραδοσιακών χορών σε πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας τα τελευταία 17 χρόνια και διδάσκουν παραδοσιακούς χορούς απ’ ολη την Ελλάδα (Νησιώτικη, Ηπειρωτική ), καθώς και Ελληνικούς Λαικούς. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.

Στις 17-01-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00΄θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα :Πρόληψη γυναικολογικών προβλημάτων-Εμβολιασμοί-Εξετάσεις-Ενημέρωση στις νέες εξελίξεις-Αντιμετώπιση΄΄με εισηγήτρια την κ.Ολγα Τσατσαρίδου, Γυναικολόγο του Νοσοκομείου μας, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη θα δοθεί και σχετική βεβαίωση.

Στις 18-01-2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00΄θα συνεχισθεί το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους με την εθελοντική προσφορά της καθηγήτριας Ξένων Γλωσσών κ.Χρύσας Βλωντή που επίσης ευχαριστούμε θερμά. Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη.