Τρεις νεκροί σε αποστακτήριο της Λευκάδας

Τρεις νεκροί σε αποστακτήριο της Λευκάδας

Τρεις νεκροί σε αποστακτήριο της Λευκάδας

Σύμφωνα με το lefkadanews.gr, η τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες προσπάθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κάνουν εργασίες σε ημιτελή δεξαμενή που βρίσκεται στο κτίριο.

Όταν ο πρώτος από τα θύματα μπήκε στην δεξαμενή λιποθύμισε από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων, που πιθανότατα είχαν συσσωρευθεί στη δεξαμενή.

Οι δύο φίλοι του, βλέποντας ότι δεν δίνει σημεία ζωής, άρχισαν να τον αναζητούν. Αφού δεν απαντούσε, ο ένας, αγνοώντας προφανώς τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε, αποφάσισε να μπεί στο αποστακτήριο για να δει τι είχε συμβεί.

Μόλις κατέβηκε λιποθύμισε και αυτός και βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο φίλος του που πήγε να σώσει…

Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο τρίτος άντρας της παρέας, παρά το γεγονός ότι διαπίστωσε πως κάτι κακό συνέβαινε και οι φίλοι του δεν έδιναν σημεία ζωής, αποφάσισε να μπει στο χώρο που είχαν χαθεί για να τους βοθήσει.

Δυστυχώς όμως είχε και ο ίδιος την ίδια τραγική τύχη με τους δύο φίλους του…

Aπό θαύμα δεν υπήρξε τέταρτο θύμα, αφού άμεσο κίνδυνο διέτρεξε και η ζωή του γιου του τρίτου θύματος, που έτρεξε να βοηθήσει.

Όπως είπε κάτοικος της περιοχής το παιδί εισπέπνευσε και αυτό αέρια,με συνέπεια να ζαλιστεί και να διασωθεί την τελευταία στιγμή.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το lefkadanews.gr, ηκατάσταση με τα αέρια ήταν τόσο επικίνδυνη, που κινδύνευσε και ένας εκ των πυροσβεστών, όταν για δέκα μόλις δευτερόλεπτα έβγαλε την μάσκα του.

Ο πυροσβέστης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή άρθρου: ethnos.gr