Βεντέτα με μαχαίρωμα στο καταυλισμό αθίγγανων στη Λευκάδα

Αθίγγανοι

Αθίγγανοι

Όλα άρχισαν χθες βράδυ στον καταυλισμό αθιγγάνων στην Λευκάδα όταν για άγνωστους ακόμα λόγους ξέσπασε καυγάς μεταξύ του θύματος και του εξαδέρφου του. Έπειτα μπλέχτηκαν και  οι οικογένειές τους, όπως γίνεται συνήθως.

Χθες περιορίστηκαν σε φθορές εκατέρωθεν στα οχήματά τους και σε χειροδικίες, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί η μητέρατου θύματος μαζί με τον γιο και τον σύζυγό της να οδηγηθούν στο νοσοκομείο. Οι  δράστες  τους ακολούθησαν και μέσα  στο νοσοκομείο  όρμησαν επάνω τους   μπροστά στα μάτια γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού κι ασθενών που δεν κατάφεραν να τους εμποδίσουν και με μαχαίρι τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά τον σύζυγο αλλά βαρύτερα τον γιό καταφέρνοντάς του τρεις μαχαιριές, με συνέπεια να διακομισθεί  με ασθενοφόρο στην Πρέβεζα, όπου υπάρχει αξονικός τομογράφος.

Εναντίον των δραστών που παραμένουν ασύλληπτοι  ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Από τις πληροφορίες μας μέχρι τώρα, ο νεαρός αθίγγανος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά ωστόσο θα παραμείνει για νοσηλεία υπό τον φόβο συνέχισης της «Βεντέτας» που ξέσπασε στην οικογένεια.

email
Πηγή άρθρου: meganisinews.gr