Βρήκαν τα οστά του μικρού Μπεν;

Ο μικρός Μπεν είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουλίου 1991

Βρήκαν τα οστά του μικρού Μπεν;

“Βρίσκονται τα οστά του μικρού Μπεν θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα εργοστασίου;”

Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991, λίγα λεπτά αφότου η νεαρή τότε μητέρα του τον άφησε στους γονείς της προκειμένου να πάει για δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Η Εντι και η Κριστίν Νίντχαμ πήραν το παιδί μαζί τους σε μια φάρμα προκειμένου να παίξει σε προστατευμένη περιοχή όσο θα έτρωγαν με τον φίλο τους Μιχάλη Κυπραίο.

Όπως μεταδίδει λοιπόν ο βρετανικός Τύπος, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ένα ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο ηλικίας μόλις 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε.

Εκείνη την τραγική ημέρα η μητέρα του τον είχε αφήσει στους γονείς της για να πάει στην δουλειά της κι εκείνοι στη συνέχεια τον πήραν μαζί τους σε μια φάρμα για να παίξει, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί. Αφού δήλωσαν την εξαφάνισή του ξεκίνησε ο αγώνας για τον εντοπισμό του που ωστόσο ήταν άκαρπος, με αποτέλεσμα να εντείνονται οι φήμες που τον ήθελαν να έχει απαχθεί, δολοφονηθεί και θαφτεί στην περιοχή.

Παρά τα τραγικά αυτά σενάρια η μητέρα του, Κέρι πάντα πίστευε ότι το παιδί της ζει σε μια άλλη οικογένεια στο εξωτερικό. Αν τελικά όμως αποδειχθεί ότι ο μικρός έχει θαφτεί κάτω από τόνους χώματος τότε αυτό θα δώσει ένα τέλος στην αγωνία της άτυχης μητέρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έρευνες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το παιδί να σκόνταψε σε βαθύ λάκκο που ανοιγόταν για τα θεμέλια κατασκευής και να καταπλακώθηκε από το χώμα. Η Daily Mirror μάλιστα μεταφέρει και την κατάθεση Ελληνα οδηγού εκσκαφέα που εκείνη την ημέρα είχε ανοίξει το βαθύ χαντάκι, αλλά κατά δήλωση του δεν είχε δει πουθενά το παιδί.

Η μητέρα υποστηρίζει ωστόσο ότι το μπάζα είχαν ήδη ξεφορτωθεί από το φορτηγό όταν είχε η ίδια νωρίτερα επισκεφτεί την περιοχή με τον Μπεν και τον πατέρα του, τον τότε φίλο της Σιμόν Γουάρντ.

“Είναι μεγάλο σοκ για εμένα και την οικογένειά μου να ακούμε ότι θα ψάξουν για το πτώμα του Μπεν αλλά εάν αυτό συμβαίνει απλώς για να αποκλείσει η αστυνομία το ενδεχόμενο ότι το παιδί βρίσκεται κάπου εκεί θαμμένο τότε… εντάξει. Ας το δούμε από τη θετική του πλευρά το θέμα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι 21 χρόνια μετά η ελληνική αστυνομία πραγματικά ενδιαφέρεται ακόμη για την υπόθεση. Είναι μεγάλη παρηγοριά και υποστήριξη αυτό για την οικογένειά μας”, δηλώνει η τραγική μητέρα και προσθέτει πως θα πρέπει να δημοσιευτεί ξανά η ηλεκτρονική φωτογραφία των αρχών με τον Μπεν όπως πιθανότατα θα μοιάζει σήμερα γιατί: “Είμαι σίγουρη ότι δεν θα βρεθούν οστά στην περιοχή. Ο Μπεν είναι κάπου εκεί έξω και ζει. Και μια μέρα ίσως τον βρω και τον αγκαλιάσω ξανά”.

Πηγή άρθρου: news247.gr