Ανακοίνωση για την Αντζελίνα Ζολί εξέδωσε το ΠΑΜΕ

Angelina Jolie Mastectomy

Angelina Jolie Mastectomy

Ανακοίνωση για την περίπτωση της αμερικανίδας ηθοποιού Αντζελίνα Ζολί, η οποία υποβλήθηκε σε προληπτική μαστεκτομή εξέδωσε το ΠΑΜΕ, ο συνδικαλιστικός βραχίονας του ΚΚΕ. Η προβολή από τα μέσα ενημέρωσης του θέματος της Ζολί η οποία υποβλήθηκε στην εγχείρηση όταν διαγνώστηκε ότι έχει ένα ελαττωματικό γονίδιο που αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνιση καρκίνου στο στήθος και στις ωοθήκες, προφανώς ενόχλησε το ΠΑΜΕ,.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκδόθηκε με αφορμή, όπως υπογραμμίζεται, της προσπάθειας των μέσων να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Ζολί «ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας». Με αυτήν την αφορμή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έκανε το εξής σχόλιο:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες.

Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

email
Πηγή άρθρου: tanea.gr