Επιστρέφει στην Κεφαλλονιά η Πενέλοπε Κρουζ ;

η Πενέλοπε Κρουζ

η Πενέλοπε Κρουζ ίσως και να επιστρέψει στον τόπο των γυρισμάτων δώδεκα χρόνια μετά.

Ο λοχαγός Κορέλι κράτησε τον λόγο του και επέστρεψε στην Κεφαλλονιά για να βρει την καλή του, την Πελαγία (Πενέλοπε Κρουζ).
Ολα αυτά σύμφωνα με το σενάριο της πολυσυζητημένης ταινίας του John Madden «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε στη Σάμη της Κεφαλονιάς το 2000. Εκτός σεναρίου, η Πενέλοπε Κρουζ ίσως και να επιστρέψει στον τόπο των γυρισμάτων δώδεκα χρόνια μετά. Ο λόγος που θα τη φέρει στο νησί είναι ένα οικόπεδο.

Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ντόπιους κατά την παραμονή της στο νησί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας, είχε βάλει στο μάτι ένα οικόπεδο με θέα την Αντίσαμο, μία από τις παραλίες της Κεφαλλονιάς με απαράμιλλη φυσική ομορφιά.

Είναι στρωμένη από ψιλό βότσαλο και έχει τιμηθεί με τη γαλάζια σημαία. Βρίσκεται δε λίγα χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σάμης. Είναι η παραλία που έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς «πρωταγωνιστούσε» στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι».

Τότε, μάλιστα, η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει το οικόπεδο με την εκπληκτική θέα στην Αντίσαμο, αλλά σκόνταψε η αγορά γιατί δεν συμφωνούσαν όλοι οι κληρονόμοι στην ιδιοκτησία των οποίων ανήκει να δοθεί προς πώληση.

Τελευταία, όμως, που απεβίωσε ένας εκ των κληρονόμων, οι υπόλοιποι αποφάσισαν να πουλήσουν το οικόπεδο, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένη πηγή της «Espresso». Η Πενέλεπε Κρουζ πληροφορήθηκε το γεγονός, αλλά δεν γνωρίζουμε την απάντησή της, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αλλωστε, πέρασαν τόσα χρόνια από τότε και η σταρ έφτιαξε τη ζωή της, απέκτησε σύζυγο και παιδί. Οσοι, όμως, την είχαν συναναστραφεί τότε είναι βέβαιοι ότι θα γυρίσει σύντομα εκεί, γιατί της έχει μείνει αξέχαστη αυτή η θέα, που είναι άρρηκτα δεμένη με ένα κομμάτι της επαγγελματικής της ζωής.

Και τότε στο επίκεντρο αυτού του ρομάντζου η Πενέλοπε Κρουζ και σήμερα, κι ας άλλαξαν οι καιροί…

email
Πηγή άρθρου: Espressonews.gr