Φουρέιρα – Λυκούδης: Ο πατέρας του ανακοίνωσε δημόσια τον γάμο τους

Φουρέιρα - Λυκούδης

Φουρέιρα – Λυκούδης

Η φωταγώγηση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου έκρυβε μία έκπληξη για όσους έδωσαν το παρών, αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στην Κεφαλλονιά, παρά το δύσκολο πρόγραμμά της για την εορταστική εκδήλωση. Ωστόσο το βέβαιο είναι πως δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε!

Κατά τη διάρκεια του event λοιπόν, ο λόγος δόθηκε στον αντιδήμαρχο του νησιού, Διονύση Λυκούδη. Ο πατέρας του Σπυράγγελου Λυκούδη, συντρόφου της τραγουδίστριας, την εξύμνησε για την παρουσία της. «Ευχαριστούμε την Ελένη που ταξίδεψε όλη νύχτα για να ρθει κοντά μας ξενύχτισσα για να ναι κοντά μας και είναι έτοιμη να μας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία την ευχαρίστησε για την παρουσία της, ανακοινώνοντας παράλληλα το γάμο της τραγουδίστριας με το γιο του. «Ελένη σ’ ευχαριστούμε και μην ξεχνάτε θα την κάνουμε και γρήγορα Κεφαλλονίτισσα!», ανέφερε, με το κοινό να ξεσπά σε ιαχές! Από τη μεριά της, η Ελένη χειροκρότησε και δήλωσε: «Είναι ίσως τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

 

email
Πηγή άρθρου: E-Radio.gr