Γιατί η σαϊεντολογία προτιμάει τους επώνυμους;

Ο Will Smith & Tom Cruise

Ο Will Smith & Tom Cruise έχουν ασπαστεί την Σαϊεντολογία.

Να μία “θρησκεία” που έχει για θεμελιώδη αρχή της να προσεγγίζει επωνύμους.

Will Smith.Ο διάσημος ηθοποιός θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς της θρησκείας.
Μία αίτηση διαζυγίου έκανε τη σαϊεντολογία θρησκεία των ημερών. Τι ακριβώς όμως σημαίνει αυτό; Στόχος αυτής της θρησκείας, όπως δηλώνει η ίδια, είναι να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων ψυχικά και σωματικά, αλλά ταυτόχρονα υπόσχεται ότι οι άνθρωποι θα έχουν καλύτερα εισοδήματα!

Επιπλέον στόχοι είναι η προσήλωση των ανθρώπων στις ιδέες και στους στόχους της οργάνωσης και η κατάργηση της ψυχιατρικής. Με ποιους τρόπους όμως καταφέρνουν να προσελκύσουν τους πιστούς και ειδικά τους διάσημους του Hollywood; Λέγεται ότι οι ειδικοί δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο, αφού σύμφωνα με αυτούς «το να είσαι ικανός να ελέγχεις έναν άνθρωπο, σε κάνει ικανό να ελέγχεις πολλούς, και κανείς δεν θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας σαϊεντολόγος εκτός αν μπορεί να ελέγχει ένα άλλο άτομο».
H δημοσίευση είναι απροκάλυπτη: «Η προσέλκυση διασήμων οι οποίοι βρίσκονται ή πλησιάζουν στο απόγειο της καριέρας τους, διευκολύνει την εξάπλωση της σαϊεντολογίας». Να λοιπόν γιατί οι σταρ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της οργάνωσης.
email
Πηγή άρθρου: marieclaire.gr