Οι 5 αδιάφορες ειδήσεις της χθεσινής ημέρας

Trash me

Trash me.

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι –όλο κι όλα, το σωστό να λέγεται!- κορμάρα. Για να παραμείνει όμως, με το που γύρισε από διακοπές, την αμέσως επόμενη μέρα, έτρεξε στο γυμναστήριο και άρχισε το ποδήλατο.

Και απ΄ την χαρά της, έβγαλε τα πόδια της φωτογραφία, μόνη της και χωρίς βοήθεια και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμού στο twitter. Εμείς μετά τις διακοπές μια ανάγκη νιώσαμε για σουβλάκια και τρέξαμε σε ψησταριά να τα φάμε, αλλά δεν κάναμε και έτσι! Να τραβάμε τα αποτελέσματα στη κοιλία μας και να τα δείχνουμε στα social media.

Και η Ζετα Θεοδωροπούλου, όμως, με τ΄ όνομα, μοντέλο σύμφωνα με δηλώσεις της, γνωστή ως «κουνελοπάνα», προέταξε στον τύπο,φωτογραφίαμόνο τα πόδια της, ενώ έκανεκατακόρυφο μες στη θάλασσα στην Νάξο! Αυτά όμως τα πόδια τα τράβηξε πόζα άλλος απ τη στεριά και δεν αυτοτραβήχτηκαν! Πιο φωτογενή μας φανήκαν απ αυτά της Μαριάντας αλλά πάλι, ο φυσικός φωτισμός όσο να ναι χαρίζει…

Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε πως έχει τραγουδήσει μπροστά σ΄ άδεια τραπέζια. Αχ, Δέσποινα μας, αν συνεχίσει η κρίση κάτι μας λέει πως θα ξανατραγουδήσεις…

Ο Αντώνης Ρέμος είπε στο κοινό τους ευλαβώς: «Πιστεύω ότι ο Θεός θα βάλει το χέρι του για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας».Μωρέ να το βάλει ο Κύριος το χέρι Του, αρκεί να μην και Εκείνου στη τσέπη μας (άλλωστε δυο κουμπιά, μια απόδειξη και ένα κλάμερ θα βρει εκεί μέσα).

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου με την Έλενα Παπαρίζου πήγαν βόλτα μαζί σε μπαράκι στο Γκάζι. Δυστυχώς δεν μάθαμε συγκλονιστικές λεπτομερείες όπως το αν έφαγαν φιστίκια με το ποτό!

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team