Η Lana χλιαρή, ο Waters Μαλακάσα & οι Happy Mondays εξαφανισμένοι

Η Lana χλιαρή, ο Waters Μαλακάσα & οι Happy Mondays εξαφανισμένοι

Η Lana χλιαρή, ο Waters Μαλακάσα & οι Happy Mondays εξαφανισμένοι

Τέτοιο συναυλιακό καλοκαίρι, πιστεύω ότι δε μας άξιζε!

Θα έχετε μάθει υποθέτω, τις τελευταίες εξελίξεις και τις “αναγκαστικές” αλλαγές στα δύο συναυλιακά γεγονότα που μας έχουν απομείνει:

Οι Happy Mondays εξαφανίστηκαν με αδικαιολόγητο τρόπο (σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές) από το Ejekt Festival, ενώ το The Wall του Roger Waters θα πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά (1η Αυγούστου, αντί 31 Ιουλίου) και κάμποσα χιλιόμετρα μακρύτερα (Μαλακάσα, αντί ΟΑΚΑ).

Όσο και να αγαπάμε τη rock μουσική, όσο και να λατρεύουμε κάποιους καλλιτέχνες, όσο κι αν έχουμε ανάγκη τα καλοκαιρινά festival, όσο και να έχουμε κάποιες καλές σχέσεις (μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας) με τους διοργανωτές των συναυλιών, δεν παύει να μας τη σπάει όλο αυτό το μπάχαλο.

Διότι, σεβαστό το “ενός κακού μύρια έπονται”, αλλά η ανοχή μας έχει και κάποια όρια..

Δε φτάνει δηλαδή που τα μεγάλα ονόματα, σύμφωνα με δηλώσεις του Νίκου Λώρη, δεν θα πατήσουν Ελλάδα φέτος, μη θέλοντας να “συμμορφωθούν” με την οικονομική μας δυσκολία (δικαίωμά τους είναι), έχεις και τα ευτράπελα που μας ξενερώνουν ακόμα πιο πολύ.

Έχουμε πάρει απόφαση ότι οι Arctic Monkeys (με καινούριο δίσκο) δε θα πατήσουν το πόδι τους φέτος, αλλά ούτε και οι National (με νέο δίσκο κι αυτοί), ούτε και οι Editors (κι αυτοί με νέο δίσκο), ούτε οι Sigur Ros, ούτε οι MGMT, ούτε οι Daft Punk, ούτε καν ο (φιλέλληνας !!!) Nick Cave, ούτε οι Rolling Stones που βγήκαν στους δρόμους, ούτε ο David Bowie, ούτε οι Smashing Pumpkins, ούτε οι Radiohead, ούτε οι Fuck Buttons, ούτε ο Johnny Marr, ούτε δεκάδες άλλα νέα και παλιά group που “διψάμε” να τα δούμε.

“Συμβιβαστήκαμε” με Lana Del Rey, Dead Can Dance, Slayer, Roger Waters (που μεταξύ μας, τον έχουμε χορτάσει εδώ), Happy Mondays και δύο pop καραπετυχημένα τυπάκια, τους Pet Shop Boys, που (ας μη γελιόμαστε) δεν έρχονται και στο pick της καριέρας τους.

Δεν το λέω με γκρίνια…

Αλλά αν είχα δει φέτος, έστω τρία από τα ονόματα που προανέφερα ότι μας “έφτυσαν κατάμουτρα”, θα έβλεπα με περισσότερη χαρά και τους Pet Shop Boys και τους Kajagoogoo (!!!), μη σου πω και reunion των 2002 GR του Ηλία Ασβεστόπουλου, θα γούσταρα.

Αλλά τώρα που ξέρω ότι μετά από όλη αυτή την “κακοτυχία”, αυτό που θα κλείσει το συναυλιακό μας καλοκαίρι, θα είναι “ΟΙ SCORPIONS ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ”!!! τότε θα το γυρίσω στην ΕΔΤ, μπας και πετύχω κανέναν Γκούτη στο Μουσικόραμα της δεκαετίας του ’80 και έρθω στα ίσα μου…

email
Πηγή άρθρου: kamarinia.gr